El Cerdanyola CH perd contundentment a Lisboa en la segona jornada de la Champions femenina

Les verdes van caure per 8-2 a la pista del Benfica

El Cerdanyola CH va perdre de forma contundent a Lisboa en la segona jornada de la Champions femenina. Les verdes van caure per 8-2 a la pista del SL Benfica davant un rival que es va mostrar superior.

1a part: un inici per oblidar

En el primer minut de joc, les portugueses transformaven una falta directa per avançar-se en el marcador, obra de Cata Flores. Les locals havien començat molt fortes i, poc després, Maca Ramos pel Benfica superava a Mariona Surós amb un xut creuat. El Cerdanyola estava grogui i no va poder aturar els atacs rivals, Cata Flores per partida doble i Beatriz Figuerei posaven a les locals amb un avantatge de 5 gols. Tanmateix, les verdes van reaccionar al tram final amb els gols de Gemma Solé i Paula Ferrón. La primera part finalitzava amb una aturada de la portera verda Mariona Surós en la segona falta directa de l'encontre (5-2).

2a part: no era el dia

A la represa, les locals marcaven al minut 27 el sisè gol, encert de Marlen Sousa, que esvaïa qualsevol possibilitat de remuntada. Tot seguit, el Cerdanyola va tenir una falta directa, però Gemma Solé va errar el llançament. El partit avançava amb els dos conjunts disposant d'ocasions tot i que les seves respectives porteres van tapar els xuts rivals. No va ser fins als últims 5 minuts del matx que el Benfica va arrodonir la seva golejada amb els gols de Marlen Sousa i Cata Flores.

Pròxim partit

D'aquesta manera, el Cerdanyola CH compta amb una victòria i una derrota en les primeres dues jornades de la Champions. El pròxim partit serà a l'Ok Lliga Femenina el dimecres 8 de febrer a les 21 h rebent al PHC Sant Cugat a Can Xarau.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.