El Cerdanyola CH presenta els 27 equips d'hoquei i les 60 patinadores de la temporada 2023-24

Enguany gairebé 200 jugadors i jugadores formen part dels equips d'hoquei patins del club degà de Catalunya

El Cerdanyola Club d'Hoquei va presentar el passat dissabte 2 de desembre als esportistes del club per a la temporada de 2023-2024. Aquest any, el club agrupa un total de 27 equips d'hoquei, conformats per 198 jugadors i jugadores, i 60 patinadores de diferents categories, de la secció de patinatge del club.

L'acte es va inaugurar amb l'actuació grupal de totes les patinadores i els balls dels quartets Prisma i Zenith, i el ball en solitari de la patinadora cadet Alba Tejada. A més, durant la jornada, tots els integrants del Cerdanyola CH es van fer una foto grupal abans de començar la desfilada final que va donar pas a diversos parlaments.

 

Bon moment de forma dels primers equips

Abans de l'aturada per les festes de Nadal, el primers equips masculí i femení gaudeixen d'un bon moment de forma. Després de nou jornades, els nois són segons classificats de l'OK Lliga Plata Nord amb un punt menys que el líder, el Vilafranca. Per la seva banda, les noies, s'han sobreposat a un inici de lliga complicat i a hores d'ara se situen a la zona tranquila de l'OK Lliga.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.