El Cerdanyola CH se suma a les accions pel Dia Internacional Contra la LGTBI-fòbia a l'Esport

Els capitans dels equips han lluït el braçalet amb la bandera LGTBIQ+ i el club farà accions internes de sensibilització

El Cerdanyola Club d'Hoquei s'ha afegit a les accions en el marc del Dia Internacional Contra la LGTBI-fòbia a l'Esport (19 de febrer) per visibilitzar la diversitat i col·laborar en la fi de la discriminació a l'esport.

La capitana de l'equip d'Ok Liga, Gemma Solé, i el capità de l'equip d'Ok Liga Plata, Ignasi López, han lluït el braçalet amb la bandera LGTBIQ+ en els últims partits. Amb aquesta acció, el club i els equips volen enviar un missatge reivindicatiu per demanar que finalitzi la violència contra el col·lectiu LGTBIQ+, així com es vol mostrar que el Cerdanyola CH és una entitat oberta a tothom.

Des del club cerdanyolenc recorden que la UNESCO declara que "tota persona té el dret fonamental d'accedir a l'educació física, l'activitat física i l'esport sense discriminació per motius de gènere o orientació sexual". Amb la qual cosa, apunten, "totes les persones implicades en el món de l'esport tenen la responsabilitat de fer complir aquest dret"

"Seguint aquesta premissa, des del Cerdanyola CH continuarem treballant en favor de la inclusió amb accions públiques i internes per sensibilitzar les persones que formen part de l'entitat. La primera iniciativa formativa en aquest àmbit s'ha dirigit al cos tècnic del club i als delegats i delegades", explica l'entitat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.