El Cerdanyola Club d'Hoquei acarona la remuntada, però acaba perdent en el derbi vallesà

Les verd-i-blanques van caure 3-4 a Can Xarau davant el PHC Sant Cugat en la 16a jornada de l'Ok Liga

El femení del Cerdanyola Club d'Hoquei Feníe Energía no va poder signar la remuntada per aprofitar un duel clau contra el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, en la 16a jornada de l'Ok Liga. Les santcugatenques es van emportar els tres punts guanyant el derbi vallesà 3-4 disputat el 8 de febrer al Pavelló Municipal Can Xarau. L'equip verd-i-blanc es manté fora de la zona de descens, però amb la necessitat de tornar a sumar punts per ampliar el marge que els asseguri la permanència.

El partit va començar amb igualtat sobre la pista, però amb un PHC Sant cugat més còmode. Tot i això, el Cerdanyola CH va ser l'encarregat d'obrir el marcador al minut 3. Gemma Solè va encertar un penal a favor establint l'1-0. Dos minuts després, però, Anna Martín va fer l'empat per a les santcugatenques. L'equip dirigit per Beto Borregan va guanyar seguretat amb el gol mentre el Cerdanyola CH patia la manca d'encert davant la porteria rival.

Segona part de blaves i moviment al marcador

El descans va arribar amb la igualtat al marcador, i la segona meitat va arrencar amb el guió de la primera: un Cerdanyola castigat pels errors i un Sant Cugat més segur. Així, Alba Ambrós va fer l'1-2 al minut 30, i Ariadna Avilès va enviar fora una falta directa arran de la targeta blava a Gemma Solè. Pocs minuts després, la mateixa Avilès es va refer encertant el xut que donava el tercer gol a les vermell-i-negres.

En els últims nou minuts de partit es van veure tres targetes blaves més. Primer, Andrea Massons, del PHC Sant Cugat, va rebre la sanció donant l'oportunitat de retallar distància a Gemma Solè, però la portera santcugatenca, Irache Candal, va aturar el xut. Al minut 44, Laura Porta va veure la blava, i Paula Ferron va marcar el segon gol del Cerdanyola. I al 46, la jugadora verd-i-blanca, Natàlia Crespo, també va ser expulsada dos minuts. Avilès va llençar la falta directa conseqüent però va enviar la bola al travesser de la porteria de Mariona Surós.

A dos minuts pel final, l'equip dirigit per Andi Colaianni va aprofitar que recuperava la seva quarta jugadora de pista per signar un contraatac letal que feia pujar el 3-3 al marcador amb un gol d'Ariadna Carrión. L'alegria a Can Xarau va durar poca estona perquè la capitana vermell-i-negre, Laia Paredes, va resoldre la situació per al seu equip fent el 3-4 definitiu.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH Feníe Energía es troba en l'11è esglaó de la classificació quatre punts per sobre de les posicions de descens. El PHC Sant Cugat aconsegueix escalar fins a la setena plaça amb 21 punts. El pròxim partit de les verd-i-blanques també serà clau. Aquest dissabte 11 de febrer visitaran la pista de l'ORKLA Bigues i Riells a partir de les 21 h.