El Cerdanyola Club d'Hoquei, campió de la Supercopa de Catalunya

El primer equip masculí del Cerdanyola CH ha vençut per 3-2 al CP Congrés en un partit batallat fins al final

Victòria i títol pel primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei, que ha disputat aquest diumenge 18 de setembre la final de la Supercopa de Catalunya davant del Club Patí Congrés. L'encontre ha estat batallat des del primer minut fins a l'últim en un Can Xarau que acollia el campionat, i on l'afició verd-i-blanca ho ha donat tot pel seu l'equip.

Més info: FOTOS: Les imatges de la final de la Supercopa de Catalunya d'hoquei patins

El Cerdanyola Club d'Hoquei celebrant el títol de Supercopa de Catalunya. FOTO: Nora MO

1a part: Domini verd-i-blanc

La primera part l'ha dominat majoritàriament l'equip local, que ha pres la davantera en el minut 8 gràcies a un xut d'Arnau Gangonells davant del porter que ha trobat porteria. Els primers minuts han estat igualats, tot i que els d'Andi Colaianni han anat in crescendo arribant cada cop més sovint a porteria. El Cerdanyola ha batallat cada pilota al mig camp provocant un atac perillós rere l'altre. La superioritat dels verd-i-blancs s'ha tallat en comptades ocasions quan els contrincants aconseguien una contra inesperada.

El Cerdanyola Club d'Hoquei a la final de Supercopa de Catalunya. FOTO: Nora MO

El 2-0 ha estat molt a prop en el minut 16 quan Gangonells ha picat un penal que s'ha estavellat contra el pal. Però no ha calgut esperar molt, perquè just un minut més tard, David Ramírez ha aprofitat un error defensiu per pujar un punt més. El gol del Congrés ha estat de mèrit personal en el minut 20 a càrrec de Biel Perpinyà, que s'ha desfet de dos defenses quedant-se sol a porteria. En els últims cinc minuts el partit s'ha igualat amb un Congrés agressiu, que a més s'ha beneficiat d'una targeta blava de Mario Núñez. Tot i això, el Cerdanyola ha aguantat l'avantatge en el marcador.

2a part: La balança s'equilibra

El partit ha fet un gir de 180 graus en la represa. Només començar, el Congrés ha tingut una ocasió clau amb una pilota que ha acabat al pal. L'empat ha arribat en el minut 28 a càrrec d'Iñaki Cabezas, que en l'anterior jugada ja havia fet un xut amb potència i no ha perdonat en aquesta ocasió. El domini continuava força equiparat però decantat més aviat pels visitants. En el minut 35, Marc Ramírez ha fet una passada que deixava a un company davant del porter preparat per xutar, però ha fallat.

David Ramírez del Cerdanyola CH disputant una bola a la final de Supercopa de Catalunya. FOTO: Nora MO

Les arribades perilloses del Congrés han estat constants en aquesta segona part, sobretot xuts des de lluny. En una ocasió clau, l'equip contrari ha provocat un 2 contra 1 fent una paret on ha fallat l'última passada, mentre que al Cerdanyola li costava arribar. La sort ha estat de part dels verd-i-blancs quan el Congrés ha definit un gol que s'ha anulat, ja que el jugador ha xutat a dins de l'àrea del porter. Finalment, una blava a favor del Cerdanyola quan faltaven cinc minuts ha estat clau per la victòria 3 a 2, assegurada amb el gol d'Èrik Gual.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.