El Cerdanyola Club d'Hoquei cau en l’anada dels quarts de Champions

El Telecable Gijón es va emportar la victòria per un contundent 1-7

El primer equip femení del Cerdanyola Club d’Hoquei va caure 1-7 davant el Telecable Gijón en el primer partit dels Quarts de Final de la WSE Champions League. L’anada es va disputar l’1 d’abril a Can Xarau, i la tornada es jugarà el 15 d’abril a Astúries.

El partit va començar amb certa igualtat, però el pas dels minuts i el cansament acumulat de les jugadores verd-i-blanques -que jugaven amb poca rotació de banqueta- va donar ales a les asturianes. El descans va arribar amb el 0-4 al marcador, i la golejada del Telecable es va ampliar en la segona meitat. Gemma Solé va marcar el gol del Cerdanyola CH al minut 46.

L’equip cerdanyolenc disputarà la tornada el 15 d’abril, però mentrestant té la mirada posada en l’Ok Liga. Les verd-i-blanques es troben en una situació delicada i necessiten sumar punts per no caure en la zona de descens. El pròxim partit el jugaran a la pista del CP Fraga el 18 d'abril. Després, el 22 d'abril, rebran el HC Alpicat, i tancaran la lliga a Madrid, el 6 de maig, jugant contra el CP Las Rozas. Ara mateix, l'equip es troba una posició per sobre del descens, però empatat a 19 punts amb el primer equip que baixaria, l'Igualada Femení.