El Cerdanyola Club d'Hoquei cau per la mínima en un encontre de màxima intensitat

Derrota 4-5 del Cerdanyola CH davant del Patí Vic en l'onzena jornada d'Ok Liga Plata Nord

El primer equip del Cerdanyola Club d'Hoquei ha estat a prop de la victòria en l'onzena jornada d'Ok Liga Plata, disputada aquest diumenge 21 de gener a Can Xarau. El Patí Vic ha estat el vencedor amb un avantatge mínim de 4-5, resultat que li permet posar-se segon a tres punts del Cerdanyola, que cau a la quarta posició.

El Cerdanyola CH davant del Vic a Can Xarau. FOTO: Nora MO

Gol i resposta

La primera part ha estat totalment igualada i d'una intensitat extrema, amb jugades molt ràpides i contraatacs constants. El Vic ha desencallat el marcador en el minut 3 quan Alex Ordóñez ha fet un xut potentíssim penjat a l'extrem de l'escaire. La dinàmica s'ha mantingut igual d'equilibrada, segurament un pèl decantada pel Cerdanyola, que cinc minuts després d'encaixar gol ha empatat gràcies a la potència de xut des de la central de Marc Coy. En el desè minut, Guillermo de Moya ha demostrat la seva qualitat amb una rematada magistral des de la central que ha tocat pal.

Guillermo de Moya del Cerdanyola CH davant del Vic a Can Xarau. FOTO: Nora MO

La pressa s'ha apoderat de l'encontre amb jugades d'atac molt ràpid i poc joc al centre de la pista. A més, la majoria d'ocasions han arribat de xuts llunyans i no tant de construcció de jugada, denotant una defensa molt sòlida per part d'ambdós equips. Provava Alvaro Borja Giménez a fer una passada ràpida a un jugador que s’apropava davant de porteria, però l'acció ha estat interceptada per la defensa. Quan faltaven 8 minuts de part, De Moya l'ha tingut superant a tota la defensa però amb un xut poc eficaç. En els últims tres minuts hi ha hagut una acció clau pel partit, el gol de Gil Canal que ha pujat l'1-2 a l'electrònic.

Desequilibi en favor del Vic

A la represa, el Cerdanyola ha començat a remolc, però un penal xiulat en el minut 32 i transformat per Marc Coy els ha permès tornar a competir. Tot i això, el Vic ha estat un pas per davant i ha tornat a posar-se per davant en el 38' amb un gol d'Arnau Parcerisas. En aquesta ocasió, encara Marc Coy ha pogut continuar remant a favor del Cerdanyola trobant l'empat a 3 en la següent jugada. Però encara dins d'aquest minut d'extrema acció, Carles Sánchez ha desencallat aconseguint el quart gol.

El 4-4 ha estat a prop quan De Moya ha picat una falta directa arran d'una targeta blava del Vic, però ha estat fallida. Precisament de falta directa ha elevat la distància el mateix Sánchez, qui sí ha transformat el 3-5 en els dos últims minuts d'encontre. Quan faltaven 37 segons pel final, Alvaro Borja Giménez ha transformat el 4-5 ja en un moment insalvable pel Cerdanyola.