El Cerdanyola Club d'Hoquei debuta en OK Liga Plata dissabte a Can Xarau

L'equip s'enfronta al CP Manlleu dissabte 21 d'octubre a les 20 h a Can Xarau

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei debuta en la lliga regular aquest dissabte 21 d'octubre a les 20 h a Can Xarau, davant del Club Patí Manlleu. Serà el primer partit d'OK Liga Plata Nord després d'una llarga pretemporada en Lliga Catalana Plata. Al capdavant de l'equip hi haurà el tècnic Diego Mir, procedent del Valdagno italià, després de la baixa d'Andi Colaianni

La pretemporada 

El Cerdanyola CH va disputar entre el 15 i el 30 de setembre les tres jornades de la fase de grups de Lliga Catalana Plata. En el primer encontre va caure per 7-3 davant del Club Patí Taradell. En la segona jornada van empatar a 3 precisament amb el seu primer contrincant a Ok Liga Plata, el Club Patí Manlleu. Van trobar victòria en l'última jornada, resolent per 6-4 el partit contra el Club Patí Congrés, ja massa tard per a classificar-se a les fases finals. 

Cares conegudes al planter

La present temporada continuaran al Cerdanyola David Martínez, Erik Gual, Arnau Gangonells, David Martínez, Marc Martínez, Ignasi Lopez i el porter Gerard Pérez (Ninu). L'equip compta amb tres incorporacions, Àlvaro Borja del CH Caldes, Marc Coy, que ha jugat al Barça, Benfica, Reus i Liceo, i el porter Marc Serra, del filial del Cerdanyola. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.