El Cerdanyola Club d'Hoquei ensopega en l'inici de la Fase 2 de l'Ok Liga

El Cerdanyola CH va pedre 2-5 davant el CHP Bigues i Riells

El tres punts no es van poder quedar a Can Xarau en el primer partit de la segona fase de l’Ok Liga femenina, el divendres 12 de febrer. El CHP Bigues i Riells va guanyar 2-5 al primer equip del Cerdanyola Club d’Hoquei, que va tenir a tocar la remuntada.

Maria Figuerola va avançar el Cerdanyola CH al minut 9 liderant una jugada a la contra i assistida per Gemma Solé. Les verd-i-blanques van mantenir l’avantatge fins que pocs abans del descans, Marlena Rubio va fer l’empat pel CHP Bigues i Riells. A la represa, les visitants van eixamplar distàncies establint l’1-3. Un gol de falta directa de Gemma Solé no va ser suficient per frenar l’embranzida final del rival, que es va acabar imposant 2-5.

Les verd-i-blanques se situen en la cinquena posició del Grup C amb 10 punts. El pròxim rival serà el CP Voltregà. El Cerdanyola CH visitarà la pista osonenca el dissabte 20 de febrer.