El Cerdanyola Club d'Hoquei es manté viu a la lliga Europea

El Cerdanyola CH està pendent dels resultats dels rivals per saber si disputarà la Final 4

El primer equip femení del Cerdanyola Club d’Hoquei continua amb possibilitats de classificar-se per disputar la Final 4 de la Female League Cup. Les verd-i-blanques van guanyar 0-2 el Club Patí Manlleu, el dijous 24 de març, en l’últim partit de la fase de grups. Ara, el Cerdanyola CH només ha d’esperar el resultat del decisiu HC Palau-CP Manlleu del 9 d’abril.

L’equip cerdanyolenc arribava a Manlleu amb l’objectiu de sumar la victòria per mantenir-se amb opcions de jugar la Final 4, que es disputarà a Gijón els dies 30 d’abril i 1 de maig. En el primer partit d’Andi Colaianni a la banqueta, un gol d’Adriana Gutiérrez al minut 1 i un altre de Joana Xicota al 47 van portar el triomf per al Cerdanyola CH en un partit treballar i exigent davant l’actual campió de la Copa de la Reina.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH es col·loca primer del Grup B empatat a 9 punts amb l’HC Palau i amb un partit més que els dos rivals directes. Així, caldrà esperar fins al 9 d’abril per saber com queda la classificació final i si el Cerdanyola CH pot estar a la Final 4. Del Grup A només ha assegurat la seva classificació el Telecable Gijón.

Cinquenes a l'Ok Liga i derbi

En l'Ok Liga, el Cerdanyola CH avança amb bon peu i se situa en la cinquena posició amb 37 punts. El dissabte 26 de març van tirar d'època per guanyar 3-4 al CP Voltregà amb domini durant bona part del partit i fent el gol de la victòria a dos segons pel xiulet final. Les osonenques van empatar en l'últim minut, però Adriana Gutiérrez va encertar el xut final amb assistència de Maria Figuerola.

En la 20a jornada, Can Xarau acollirà el derbi contra el PHC Sant Cugat. Serà el diumenge 3 d'abril a les 12.45 h.