El Cerdanyola Club d'Hoquei femení es veu clarament superat pel líder

El HC Palau de Plegamans es va emportar els tres punts de de Can Xarau (1-7)

El sènior femení del Cerdanyola Club d'Hoquei va caure per un contundent 1-7 davant del HC Palau de Plegamans, que lidera amb mà de ferro l'OK Lliga. El matx corresponent a la 20a jornada, es va disputar aquest dimarts 19 de març a Can Xarau, avançant-se a la resta de partits del cap de setmana.

Des de l'inici les visitants van mostrar el seu potencial i les cerdanyolenques van anar a remolc durant tot el partit. Ja al minut 3, l'estrella del Palau, Aina Florenza, va fer el primer i Laura Puigdueta va ser l'encarregada de marcar el segon gol visitant al minut 13. Dos minuts més tard, arrivaba la reacció de les cerdanyolenques per mitjà de Gemma Solé, amb l'1 a 2. Però abans del descans Florenza tornava a posar els dos gols d'aventatge pel Palau.

Segona meitat del costat visitant

La segona meitat no va tenir més història. En cinc minuts el Palau de Plegamans rematava el partit amb tres gols: un de Mariona Colomer, un de Carla Fontdegloria i un altre d'Aina Florenza. Amb l'1 a 6 al marcador, es va esfumar qualsevol de les opcions del Cerdanyola i just abans de la botzina final, Aina Florenza feia el seu quart gol i posava l'1-7 definitiu.

Tourmalet del Cerdanyola

Amb aquesta derrota, el Cerdanyola veu amenaçada la setena posició. Just darrera seu Voltregà i Mataró estan amb un punt de les cerdanyolenques i el Sant Cugat amb tres punts menys, tots tres equips amb el partit de la jornada 20 encara per jugar. Després de la Setmana Santa, el Cerdanyola visitarà la pista del Manlleu per tancar el seu Tourmalet particular: Telecable Gijón, Palau de Plegamans i Manlleu.