El Cerdanyola Club d'Hoquei força el tercer partit i l'ascens es decidirà a Can Xarau

El partit decisiu serà diumenge 19 de juny a les 12 h al Pavelló Municipal Can Xarau

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha forçat el tercer partit de la final per l'ascens a Ok Liga Plata guanyant 1-4 a la pista del Club Patí Congrés. El tercer i últim partit es jugarà aquest diumenge 19 de juny, a els 12 h, al Pavelló Municipal Can Xarau.

Partit sense errors

El Cerdanyola CH va disputar divendres al Camp del Ferro un dels millors partits de la temporada sense cedir errors que portessin la superioritat del rival. El CP Congrés va obrir el marcador al minut 11, però poc després els verd-i-blancs van empatar amb un gol de Marc Ramírez assistit pel seu germà, David Ramírez. El descans va arribar amb l'empat 1-1 al marcador. A la segona meitat, el Cerdanyola CH va seguir oferint un joc sòlid, amb més caràcter defensiu quan no tenien la bola però mantenint l'essència ofensiva que els ha caracteritzat tota la temporada.

Jugadors del Cerdanyola CH celebrant un gol al Camp del Ferro. FOTO: Mónica GM

A més a més, els verd-i-blancs van estar més encertats en les ocasions a bola aturada, tant des del punt de falta directa com des de la porteria. Així, Albert Hernández va establir l'1-2 amb un xut de falta directa i Ninu Pérez va aturar el penal de Marc Aubets.

La dinàmica del partit no va variar i el Cerdanyola CH va poder eixamplar distància al marcador. Al minut 39, Hernández va tornar a marcar de falta directa i Arnau Gangonells va tancar el partit al minut 44.

Amb aquesta victòria, el Cerdanyola CH ha aconseguit empatar l'eliminatòria i el guanyador es decidirà en el tercer partit, que es jugarà diumenge 19 de juny a les 12 h a Can Xarau.