El Cerdanyola Club d'Hoquei s'imposa 1-3 al CP Taradell a l'Ok Liga Plata

El Cerdanyola CH és setè a l'Ok Liga Plata Nord

Cop a la taula del Cerdanyola Club d'Hoquei a l'Ok Liga Plata. L'equip verd-i-blanc va guanyar 1-3 a un Club Patí Taradell que arribava al partit del dissabte 10 de desembre com a colíder de la l'Ok Liga Plata Nord. L'equip dirigit per Andi Colaianni suma dues victòries consecutives i se situa setè amb 9 punts.

Les bones sensacions acumulades pel Cerdanyola CH en les darreres jornades continuen donant fruits, aquest cop a la pista d'un dels ossos més durs de la categoria, el CP Taradell. Els cerdanyolencs van mostrar més solidesa i seguretat, i van deixa clar que s'han desfet dels fantasmes d'un inici de lliga irregular.

Bon inici verd-i-blanc

El partit va començar amb una demostració de qualitat d'Érik Gual amb l'assistència i de David Martínez rematant i marcant el primer gol del Cerdanyola CH. En els següents minuts, el 'Sarda' va mantenir les bones sensacions dels últims partits amb un atac incisiu i una defensa sòlida reforçada per les aturades de 'Ninu' Pérez sota pals. La primera part va continuar amb igualtat i un ritme intens de partit però sense gols. El Taradell va guanyar control del partit en alguns minuts i va generar ocasions a través d'exjugador d'OK Liga com Xavi Crespo i Sergi Pla.

Gual sentencia

Ja en la segona meitat, Xavi Crespo va establir l'empat 1-1 al minut 36. El partit tornava a començar i es mantenien el joc ràpid i les anades i tornades de bola d'una porteria a l'altra. En aquesta segona part van destacar especialment les intervencions dels porters d'ambdós equips. Als minuts següents, i amb la serenor que requereix en un partit contra el líder, el Cerdanyola va esperar la desena falta del CP Taradell i va aprofitar l'oportunitat. Érik Gual va fer el llançament i va enganyar Xavi Puigbí sota pals per avançar-se 1-2 al minut 43.

En la recta final del partit, Xavi Crespo va fallar un penal favorable al Taradell i el 'Sarda' es va mantenir pel davant. Els cerdanyolencs se sentien còmodes mentre el Taradell patia anant per darrere al marcador. Al minut 48, Jacint Molera va veure una targeta blava, però Puigbí va aparèixer per aturar la segona falta directa de Gual. El jugador del Cerdanyola CH es va recuperar ràpid perquè va poder rematar la victòria fent l'1-3 a 45 segons pel final aprofitant un error defensiu dels osonencs.

Pròxim partit a Can Xarau

El Cerdanyola CH disputarà la novena jornada al Pavelló Municipal Can Xarau, el dissabte 17 de desembre a les 18 h. El rival serà el CE Vendrell, cuer de la lliga Nord. La jornada d'hoquei patins a Can Xarau es completarà amb el partit d'Ok Liga femenina a les 20.45 h. El Cerdanyola CH rebrà el CP Fraga de l'Aragó.