El Cerdanyola Club d'Hoquei d'Ok Liga suma la primera victòria a domicili

El Cerdanyola CH va guanyar 2-4 l'Igualada Femení en la 8a jornada

El Cerdanyola Club d'Hoquei Feníe Energía ha sumat una victòria necessària a Les Comes. Les verd-i-blanques van guanyar 2-4 a l'Igualada Femení CHP en la 8a jornada de l'Ok Liga en un duel directe a la part baixa de la taula.

Aquesta ha estat la primera victòria del Cerdanyola CH com a visitant i la segona de la temporada. Amb aquestes dues victòries i un empat, l'equip cerdanyolenc suma 7 punts que el situen en la dotzena posició. Després d'una reestructuració de l'equip a inici de temporada, el Cerdanyola CH competeix amb l'objectiu de mantenir la categoria.

De la igualtat al pas endavant del Cerdanyola

El partit disputat el dissabte 3 de desembre va començar amb igualtat entre els dos equips, però l'Igualada Femení va agafar empenta en atac i va fer el primer gol obra d'Helena de Sivatte. Abans del descans, les cerdanyolenques es van reforçar en defensa i Gemma Solé va recuperar el seu potencial golejador després d'una greu lesió a l'espatlla per establir l'empat 1-1.

Un minut després del primer gol verd-i-blanc, Aida Mas (Igualada) va veure una targeta blava i Solé va avançar el Cerdanyola CH fent l'1-2. L'equip dirigit per Andi Colaianni va acaronar l'avantatge al descans, però Carolina Herrera va marcar el segon per a les locals.

Amb el 2-2 al marcador, la segona meitat va suposar un pas endavant del Cerdanyola CH. Un gol de Carla Castro, que tornava a la pista després d'unes setmanes lesionada, i les aturades de Mariona Surós sota pals van ser claus per a una victòria que Solé va rematar a l'últim minut quan l'Igualada jugava sense portera i amb cinc jugadores.

Després d'aquesta victòria, el Cerdanyola CH afronta un altre partit contra un rival directe. Aquest dijous 8 de desembre a les 21 h rebran el CP Voltregà a al Pavelló Municipal Can Xarau. Les osonenques són vuitenes amb tes punts més que les verd-i-blanques.