El Cerdanyola Club d'Hoquei perd però segueix viu a la Champions

El Cerdanyola CH ha de guanyar a França per classificar-se per als quarta de final de la competició europea

El Cerdanyola Club d’Hoquei va caure 2-6 a Can Xarau en la tercera jornada de la WSE Champions League davant el SL Benfica de Portugal, disputada el 18 de febrer. Les verd-i-blanques continuen segones del seu grup i amb opcions de mantenir-se en la plaça que els dona el bitllet per jugar els quarts de final. Si guanyen l’últim partit a casa del Nantes Loire-Atlantique Vendée, ja estaran classificades. En la primera volta, van guanyar 10-0 a l’equip francès.

Partit físicament exigent

El partit contra el Benfica es va mantenir igualat fins als darrers minuts, quan el Cerdanyola CH va patir la manca de jugadores disponibles i el cansament va perjudicar el resultat. Les cerdanyolenques van empatar el partit 1-1 a l'inici de la segona meitat amb un gol de Laura Valverde i van mantenir el control de la bola amb un joc ofensiu que donava poques opcions a les visitants.

Les portugueses van trencar l'empat al minut 35 però les cerdanyolenques es van mantenir amb opcions fins als últims set minuts quan el Benfica va sentenciar la victòria amb diversos gols. Tot i que Paula Ferron va retallar distància amb el 2-4, el cansament va passar factura davant un equip amb més moviment a la banqueta.

El pròxim partit de Champions el jugaran el 18 de març a la pista del Nantes Loire-Atlantique Vendée. Abans, continuaran amb l'Ok Liga visitant la pista del CH Mataró (el dimecres 22 a les 21 h) i rebent l'HC Palau de Plegamans (el diumenge 26 a les 18 h).