El Cerdanyola Club d'Hoquei presenta els seus 29 equips d'aquesta temporada

Més de 120 esportistes formen el Cerdanyola Club d'Hoquei

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha presentat oficialment els equips que defensen la samarreta verd-i-blanca aquesta temporada, tant en hoquei patins com en patinatge artístic. El Pavelló Municipal Can Xarau va acollir, el dijous 22 de desembre, la presentació i desfilada dels més de 120 esportistes que formen el club.

L'acte de presentació va arrencar amb l'actuació en exclusiva de l'equip de Xou de la secció de patinatge artístic del Cerdanyola CH, que des de la temporada passada s'ha reforçat per impulsar aquesta part del club. Amb la cerdanyolenca Gemma Àlvarez com a entrenadora, l'equip de Xou començarà a competir la temporada 2023 amb patinadores d'entre 12 i 17 anys.

Després de l'actuació, la trentena d'equips que formen el club va desfilar per la pista per presentar-se davant les famílies i autoritats que es van desplaçar fins a Can Xarau. El Cerdanyola CH té grups d'Escola i Preiniciació en hoquei patins i patinatge, equips prebenjamí, Minifem, Benjamí, Aleví, Fem11, Fem13, Infantil, Fem15, Juvenil, Junior, 3a Catalana Masculina, 1a Catalan Femenina, Nacional Catalana Femenina i Masculina, Ok Liga PlataOk Liga Femenina.

Uns problemes en la megafonia del pavelló no van permetre fer els parlaments previstos, i l'acte va finalitzar amb la fotografia de família de tots els esportistes, entrenadors, Junta Directiva encapçalada pel president Mario Núñez, l'alcalde Carlos Cordón, el regidor d'Esports, Oscar Pons, els regidors d'ERC, Albert Turon i Carme Pina, i el regidor de Junts, Joan Sánchez.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.