El Cerdanyola Club d'Hoquei recupera Adriana Gutiérrez

La jugadora argentina torna al Cerdanyola CH per incorporar-se a l'equip d'Ok Lliga

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha anunciat el fitxatge d'Adriana Gutiérrez, qui s'incorporarà a l'equip d'Ok Lliga procedent de l'Sporting de Portugal. La jugadora argentina ja havia jugat al club cerdanyolenc en dues etapes anteriors i ara torna sent un dels noms més reconeguts de l'hoquei patins femení. Al seu palmarés suma quatre títols mundials amb la selecció d'Argentina.

Adriana Gutiérrez va jugar al Cerdanyola CH entre els anys 2009-2011 i 2014-2015. Amb el club verd-i-blanc va guanyar el doblet de Copa de la Reina i títol de l'Ok Lliga en l'etapa de més èxit de l'equip femení. “Tinc molts bons records del Cerdanyola CH i ho considero casa meva”, assegura la jugadora.

“Volia tornar a Espanya i no m’ho vaig pensar quan el Cerdanyola es va posar en contacte amb mi”, explica Gutiérrez, qui destaca l’alt nivell de l’equip d’Ok Liga al qual s’incorpora: “El nivell és molt alt i espero que el puguem mantenir i millorar per lluitar per tots els títols que es puguin disputar”. 

El palmarès i la trajectòria d’Adriana Gutiérrez l’han convertit en un referent de l’hoquei patins mundial. Es va formar al Club Centro Valenciano (San Juan, Argentina) però l’any 2007 es va traslladar a Catalunya per jugar al CHP Sant Feliu. Més tard va jugar al Cerdanyola CH, el Girona CH i, abans de tornar al club cerdanyolenc, va jugar al CSRS Noisy Le Grand, amb qui va guanyar la lliga de França. També ha estat jugadora del CP Voltregà

Amb la selecció argentina suma quatre títols mundials (2002, 2004, 2010 i 2014), a més dels títols de campiones dels Campionats Sudamericà, el Panamericà, la Copa Amèrica i el Prepanamericà. Pel que fa al seu palmarès amb els clubs, entre altres guardons, Gutiérrez ha aconseguit tres títols de l’Ok Liga (amb el Cerdanyola CH i el CP Voltregà), tres Copes d’Europa (amb el CP Voltregà) i dues Copes de la Reina (amb el Cerdanyola CH i el CP Voltregà).

“És un privilegi tornar a tenir-la aquí i no vam tenir cap dubte davant la possibilitat de què s’incorporés al club”, afirma el president del Cerdanyola CH, Mario Núñez, qui també destaca els reptes que té el primer equip femení, entre els quals figuren la Copa de la Reina, l’Ok Liga i la Copa d’Europa. 

 

El fitxatge d'Adriana Gutiérrez completa un equip que es manté gairebé intacte respecte a la temporada que acaben de tancar. L'única baixa serà Júlia Canal, qui jugarà al Girona CH.