El Cerdanyola Club d'Hoquei reivindica la importància de l’esport davant les noves restriccions

Demanen al Govern que doni un suport real a l'esport i que s'entengui que l'esport també es salut

El Cerdanyola Club d’Hoquei s'ha adaptat a les noves restriccions del Procicat davant l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i han traslladat els entrenaments a les pistes exteriors de Can Xarau.

"Mentre les competicions segueixen aturades, volem mantenir l’activitat i garantir que els nostres esportistes poden seguir practicant esport", expliquen des del club. "Malauradament, les restriccions ens han obligat a readaptar l’organització dels entrenaments i a perdre els esportistes que viuen fora de Cerdanyola". 

Els equips tècnics i de coordinació del club "han dedicat molts esforços i a garantir totes les mesures de seguretat: grups bombolla tancats, ús de mascareta, presa de temperatura, reforç de la neteja i distància física entre els grups". Per això, han "aconseguit no tenir focus de contagis". 

 

Per això, des del Cerdanyola CH s'adhereixen a la reivindicació de la plataforma ‘Ja n’hi ha prou’ per protestar "per les afectacions que les restriccions estan tenint en l’esport de base i amateur". No obstant això, el club "no creu convenient fer mobilitzacions d’aquest tipus tenint en compte la delicada situació sanitària", expliquen referint-se a les diverses concentracions convocades arreu del territori.


Des del club consideren "que el Govern hauria de tenir més en compte els esforços que està fent el món de l’esport, i la fràgil situació econòmica d’un sector que ja estava tocat abans de la pandèmia". Així, demanen "un suport real del Govern cap a l'esport, que els clubs no morin i que els nens i nenes puguin seguir practicant esport i que s'entengui que l'esport també és salut".