El Cerdanyola Club d’Hoquei segueix invicte a l’Ok Liga

El Cerdanyola CH suma tres victòries consecutives

L’equip d’Ok Liga del Cerdanyola Club d’Hoquei va sumar, diumenge 18, la seva tercera victòria consecutiva en la quarta jornada de la competició davant el HC Borbolla. Així, l’equip verd-i-blanc es manté invicte ja que en la primera jornada van empatar contra el Telecable Gijón.

El conjunt femení del Cerdanyola CH va ser l’únic equip de Cerdanyola que va competir el passat cap de setmana perquè es tracta d’una competició estatal.

 

Golejada amb remuntada

L’equip cerdanyolenc va golejar 2-7 al Hockey Club Borbolla de La Corunya amb quatre gols de Gemma Solé, un de Dai Silva, de Joana Xicota i de la capitana Laia Pera. El partit va començar en contra pel Cerdanyola CH amb un 2-0 a favor de les gallegues. Les verd-i-blanques van aconseguir remuntar el resultat i emportar-se el tres punts.

 

Amb aquest resultat, se situen en la segona posició del Grup A empatades a punts amb el Telecable Gijón. Cal tenir en compte, però, que quatre equips del seu grup no van poder disputar els seus partits perquè s’havien detectat casos de Covid-19 al Girona CH i al CP Cuencas Mineras d’Astúries.

Precisament, l’equip asturià és el pròxim rival del Cerdanyola CH. Al tancament d’aquesta revista, el partit es mantenia en peu amb previsió de jugar-se el dissabte 24 d’octubre a les 19 h al pavelló Can xarau-Paco Arpide.