Un sòlid Cerdanyola Club d'Hoquei signa el segon triomf a l'Ok Liga Plata

El Cerdanyola CH guanya 2-0 el CH Olot en la setena jornada d'Ok Liga Plata

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei Feníe Energía ha sumat la segona victòria de la temporada. Els verd-i-blancs van guanyar 2-0 al Club Hoquei Olot en la setena jornada d'Ok Liga Plata disputada al Pavelló Municipal Can Xarau, el dissabte 3 de desembre.

Els cerdanyolencs arribaven amb el repte de tornar a guanyar per escalar posicions a la lliga Nord de l'Ok Liga Plata. Van aconseguir l'objectiu en un partit treballat i que van saber controlar amb l'1-0 a favor durant gairebé tot el partit. El gol final de David Martínez va posar la cirereta a una victòria que els col·loca en la novena posició i fora de les posicions de descens.

De la igualtat al control verd-i-blanc

El partit va començar igualat i amb un Cerdanyola CH que guanyava comoditat en el seu joc d'atac. En la primera meitat, les intervencions dels porters Gerard 'Ninu' Pérez al Cerdanyola i Guillem Raurell a l'Olot- van ser claus per frenar les accions de perill d'ambdós equips. Ningú va tenir l'encert suficient de cara a porteria i el descans va arribar amb el 0-0 al marcador.

En la segona meitat, el Cerdanyola CH dirigit per Andi Colaianni va fer un pas endavant i va marcar els compassos del partit. Amb bones accions ofensives i tallant bé en defensa l'atac rival, els verd-i-blancs es van posar per davant al minut 33 amb un gol de Marc Ramírez, qui s'estrenava marcant a la segona divisió estatal.

Els locals van defensar el resultat davant les embranzides del CH Olot, i van aconseguir arribar. a l'últim minut per davant al marcador. Sobre la botzina final, la parella d'àrbitres -Xavier Buixeda i Manel Blat- van xiular falta directa a favor del Cerdanyola CH. David Martínez va encertar el llençament i va establir el 2-0 definitiu que donava tres punts més al seu equip.

En la pròxima jornada, el Cerdanyola CH Feníe Energía visitarà la pista del Club Patí Taradell, segon classificat del grup Nord amb 18 punts. El partit el jugarà dissabte 10 de desembre a les 18 h.

Els jugadors del Cerdanyola Club d'Hoquei celebren un gol contra el CH Olot. FOTO: Mónica GM