El Cerdanyola Club d'Hoquei suma una victòria clau a l'Ok Liga

El club cerdanyolenc ha guanyat 1-7 al HC Alpicat, rival directe per al permanència

Feina feta a Alpicat. El Cerdanyola Club d'Hoquei Feníe Energía va guanyar, el dimecres 12 de gener, el partit d'Ok Liga contra el HC Alpicat per un contundent 1-7 i surt de la zona de descens.

Les verd-i-blanques agafen aire abans de disputar el tercer partit en una setmana, el dissabte 14 a les 17 h a Can Xarau contra el CP Las Rozas de Madrid. El passat dissabte 7 van disputar el primer partir de la fase de grups de la WSE champions League contra el Nantes francès -guanyant 10-0-, i aquest dimecres han sumat la segona victòria consecutiva en la 12a jornada de l'Ok Liga.

A Alpicat (Lleida), Paula Ferron va obrir el marcador per les verd-i-blanques al minut 20 i en la següent jugada, la capitana Gemma Solè establia el 0-2. El Cerdanyola CH controlava el partit amb algunes dificultats en defensa que el HC Alpicat va aprofitar per fer l'1-2. Les lleidatanes van generar més perill en els últims minuts de la primera part, però el Cerdanyola va saber aguantar l'avantatge fins al descans.

En la segona part, el conjunt cerdanyolenc va dominar els 25 minuts finals. Paula Ferron i Gemma Solè van marcar dos gols més cadascuna i Laura Valverde va participar en la golejada aprofitant una de les moltes contres que va facilitar l'Alpicat.

Amb aquesta victòria, l'equip dirigit per Andi Colaianni se situa en l'11a posició a un punt del dotzè, que és la primera plaça del descens directe. Les verd-i-blanques tenen un nou partit vital dissabte a Can Xarau davant un altre rival directe per la permanència.