El Cerdanyola FC continua la bona ratxa contra el CD Eivissa

Els de Toni Carrilo encara no ensumen la derrota després de vèncer a Fontetes per 3-1 al CD Eivissa I. Pitiusas

El primer equip del Cerdanyola FC s’ha emportat la victòria en la setena jornada de la lliga Segona B-Segona RFEF davant del CD Eivissa I. Pitiusas per 3-1. Els de Toni Carrillo han sabut mantenir el control del partit de principi a fi, fet que els ha fet sumar tres punts més al ZEM Fontetes i col·locar-se primers al top de la lliga. Després del triomf aquest diumenge 17 d'octubre, el Cerdanyola es posicions segon a la classificació amb 14 punts.

1a part: superioritat verda

Els verds han entrat al camp de Fontetes amb les piles carregades al màxim, dominant la possessió i prenent la iniciativa en atac. La primera ocasió perillosa l’ha protagonitzat Duran en els primers cinc minuts de trobada, que ha rematat un rebot a porteria encara sense encertar. Durant els minuts inicials el joc ha estat equilibrat, però el Sarda s’ha vist un punt superior tant en defensa com en atac.

Cap a la meitat de la primera part, el Cerdanyola ha començat a arribar perillosament a la porteria visitant. En el minut 17, Nils Puchades i Elhadji han protagonitzat una ocasió clara, primer arribant Puchades i desfent-se del defensa, i després rematant Elhadji uns centímetres desviada del pal. Després de diversos intents més del Sarda, l’Eivissa ha provocat dues ocasions de perill en el minut 22 i 25.

Si el Sarda ja havia pres la iniciativa, el joc s’ha acabat de decantar en favor seu en el 30’, quan Juan Carlos ha rematat una centrada al segon pal de Puchades. El mateix Nils Puchades ha provat en el minut 32 des de la banda un xut que ha acabat al travesser per fora de la porteria. Els darrers minuts abans del descans el domini s’ha decantat pel Cerdanyola, que ha estat molt àgil al mig camp i ha aclaparat la possessió.

Una jugada del Cerdanyola FC-CD Eivissa. FOTO: Nora Muñoz

2a part: doblet de Juan Carlos

A la represa, els verds han tornat a envair la porteria contrària en el 48’, amb una rematada de cap del capità Dani Martí arran d’un inici de joc de córner d’Elhadji. Els eivissencs han respost amb una jugada conjunta de Soler i Juan Delgado poc efectiva. Ha estat el Cerdanyola qui, aprofitant l’embranzida del 2-0, ha seguit provocant perill fins a arribar el 3-0 gràcies a la rematada de xilena de Juan Carlos.

En els últims minuts de trobada, el Sarda ha optat per reforçar la defensa i aguantar el resultat dirigit per les indicacions del porter Becerra. La pressió constant de l’Eivissa ha fet arribar el seu únic gol en el 85’. Els de Toni Carrillo han jugat el minut 90 amb 10 jugadors després que Kilian caigués lesionat, a falta de canvis disponibles.

El partit s’ha saldat amb un 3-1 i tres targetes vermelles, una al suplent del Cerdanyola Rubén, per insultar, i una segona a un tècnic de la banqueta de l’Eivissa per dirigir-se irrespectuosament a l’àrbitre.

Classificació i pròxima trobada

Aquest 3-1 situa al Sarda en el top 2 de la classificació de la 2aRFEF amb 14 punts. De moment, acumulen tres partits guanyats i dos empatats, però cap derrota. La pròxima trobada serà al camp del SD Tarazona el diumenge 24 d’octubre a les 12 h.