Debut i victòria del Cerdanyola FC a 2ª RFEF

Els cerdanyolencs aborden temporada derrotant l’equip saragossà CD Brea per 2-1 i sumant tres punts a la classificació

Els verds han començat amb bon peu la temporada, guanyant els aragonesos del CD Brea per 2-1 a la primera jornada de la lliga Segona B-Segona RFEF. El duel s’ha disputat al camp de Fontetes, on els de Toni Carrillo han tornat a sentir l’eufòria de l’afició després de l’aturada per vacances.

Primera part a mig gas

L’equip arribava fort de moral recordant la victòria per golejada al Ripollet a l’últim partit de pretemporada. Tanmateix, al primer minut de joc Uri Escabrós ha hagut de sortir del camp en llitera fruit d’una lesió, i els ànims han decaigut. El Brea ha inaugurat la trobada amb molta presència i dominant la possessió quasi al 100%.

Amb el joc a favor, el primer gol del rival no s’ha fet esperar. Després de diverses ocasions clares de gol, el dorsal 16, Israel, ha estrenat el marcador al minut 19 amb un remat de córner.

L'extrem Nils Puchades en una jugada. FOTO: Cerdanyola FC

Però als darrers minuts de la primera part, el partit s’ha equilibrat lleugerament amb l’apropament del Sarda a la porteria contrària. Inclús, el davanter Serramitja ha provocat una jugada perillosa pels visitants, arribant a rematar una pilota que finalment el porter Unai ha desviat.

La possessió dels verds ha anat creixent en els últims minuts cinc de la mitja part, també la tensió entre equips. L’àrbitre ha sancionat amb targeta groga al dorsal visitant número 8, Pepo, per estirar el peu d’un jugador des del terra i fer-lo caure. Moments després, el cerdanyolenc Hugo ha fet una entrada a un contrincant que el col·legiat ha sancionat amb la mateixa penalització.

Remuntada i doble golejada

A la represa, el Cerdanyola ha aconseguit prendre el control des de la xiuletada inicial. Amb el marcador en contra, els verds s’han vist obligats a elevar el nivell d’intensitat, generant així cada cop més jugades de perill. Finalment al minut 51, a partir d’un inici de joc a pilota aturada, Kevin ha provocat l’empat rematant l’esfèric amb potència arran d’un seguit de rebutjos a la porteria visitant.

La incorporació d’Elhadji i Pitu després del descans s’ha fet notar al camp de Fontetes. El davanter-centre ha fet pressió a la porteria d’Unai per mitjà de serveis de banda que han generat ocasions de gol perilloses. I ha estat precisament el servei de córner de Pitu què ha permès definir amb una rematada de cap a Dani Martí, al minut 69 de partit.

WhatsApp Image 2021 09 05 at 23.20.34 (1)

Els verds celebrant un gol. FOTO: Cerdanyola FC

A 20 minuts de finalitzar la trobada i amb 2-1 a favor, els verds han potenciat la defensa destacant les intervencions de Aschalew i el porter Becerra, nou fixatge d’enguany. L’abans jugador del Còrdova ha donat espectacle a l’afició rebutjant clares ocasions de definició dels visitants.

“No deixa de ser futbol”

Els verds s’han endut els tres punts de la victòria davant d’un rival que també debutava a Segona B-Segona RFEF. L’entrenador Toni Carrillo valora els saragossans com un rival difícil: “El Brea m’ha semblat un equip molt bo, però tot i la quantitat de baixes que teníem, hem sabut solucionar el partit”. Sobre el debut de categoria, troba diferències en els rivals i arbitratges respecte a la passada temporada, però assegura que “no deixa de ser futbol”.

Pel que fa a Uri, l’equip mèdic encara no ha confirmat si es tracta d’una lesió de gravetat. El club ho farà saber a l’afició tan bon punt es tinguin notícies.