El Cerdanyola FC fa un pas més a la Copa del Rei i rebrà un equip de Primera als setzens de final

Els de Santi Lara van eliminar al Playas de Castellón en guanyar per 5 a 1

El primer equip de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club no té sostre. El passat dimarts els de Santi Lara rebien al Playas de Castellón al Guiera i feien saltar la sorpresa eliminant als castellonencs per 5 a 1.

El Castellón arribava a Cerdanyola com a favorit per a passar la tercera ronda de la Copa del Rei, però no s'imaginaven que es trobarien a davant a un equip endollat de cara a porteria i sòlid en defensa.

Des del principi els verds han sortit amb molta intensitat i ja al minut cinc Alex Rocabayera feia el primer després d'una bona jugada de Bernat. Els visitants, que han mantingut la inetnsitat durant tot el partit, també s'acostaven a la porteria local. Però es trovaben una i altra vegada amb un Pol Carmona a la porteria en estat de gràcia. Abans del descans, Rocabayera feia el segon, posant en valor la bona defensa de l'equip durant tota la primera part amb una gran efectivitat de cara a porteria.

Després del descans, el Castellón ha sortit a per totes i aprofitant una baixada en la intensitat cerdanyolenca, Cola retallava distàncies. El partit s'ha mantingut amb força igualtat fins que Dani Alonso rematava de cap davant de la porteria i posava el 3 a 1. Aprofitant que el Castellón jugava amb porter-jugador, els vallesans marcaven el quart i abans de la botzina final Jordi Sánchez feia el cinquè i definitiu gol.

Amb aquesta victòria, els de Santi Lara jugaran els setzens de final de la Copa del Rei contra un equip de Primera Divisió.