El Cerdanyola FC fa una presentació de rècord i mostra el nou himne del club

El club ha presentat els seus 78 equips, 20 més que l'any passat, i 1.300 jugadors i jugadores han desfilat per la gespa de la Bòbila

El Cerdanyola Club de Futbol ha fet la seva presentació oficial aquest dimecres 1 de novembre amb una Bòbila plena de gom a gom per a rebre els 78 equips que enguany té el club. Un nombre que representa una xifra de rècord, ja que són 20 equips més que l'any passat. 

Des de les 13 h els 1.300 jugadors i jugadores de les categories inferiors i sèniors del club van desfilar per la gespa de la bòbila entre els aplaudiments de les famílies. 

Al voltant de les 14 h va ser el tron dels primers equips. Primer va desfilar el Sènior A del futbol sala, que enguany està fent una temporada històrica a la Copa del Rei. Després va ser el torn del Sènior Femení A i del Sènior Masculí A de futbol 11, que van ser els últims equips en desfilar. 

Max Marcet, jugador del Senior Masculí A. FOTO: Guillem Barrera

Max Marcet, jugador del Senior Masculí A. FOTO: Guillem Barrera

 

Les jugadores del Senior Femení A. FOTO: Guillem Barrera

Les jugadores del Senior Femení A. FOTO: Guillem Barrera

 

 

Matí d'activitats

Des de les 9 del matí els 78 equips es van fer les fotografies oficials, mentre els jugadors i les jugadores de la base van gaudir de jocs amb inflables i diverses activitats: xuts des del mig del camp, partits de 3x3 i concurs de freestyle amb la pilota.  

 

Homenatge a Feliciano Rodríguez Quintana

Durant els parlament posteriors a la presentació dels equips, el president del club, Felipe López, i l'alcade de Cerdanyola, Carlos Cordón, van entregar un ram de flors a la dona del desaparegut Feliciano Rodríguez Quintana.

Homenatge a Feliciano Rodríguez Quintana. FOTO: Guillem Barrera

Homenatge a Feliciano Rodríguez Quintana. FOTO: Guillem Barrera

 

Quintana, qui va ser un dels fundadors del Cerdanyola FC, va morir el passat 21 de setembre.

Més info: Mor Feliciano Rodríguez Quintana, fundador del Cerdanyola FC

 

Nou himne

La gran novetat del dia va ser la presentació del nou himne del club, composat i cantat per Aleix Marrel. Amb el mateix nom que el lema de la ciutat, Facta Non Verba, l'himne pretén unir club i ciutat. Tal com va comentar el president, "el Cerdanyola és un club que representa al conjunta de la ciutat". Des de 2006 el Cerdanyola Futbol Club és l'únic club de futbol de la ciutat, després de la fusió dels cinc clubs existents que hi havia al moment.

Aleix Marrel cantant el nou himne del Cerdanyola FC. FOTO: Guillem Barrera

Aleix Marrel cantant el nou himne del Cerdanyola FC. FOTO: Guillem Barrera

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.