El Cerdanyola FC de futbol sala continua liderant la Segona Divisió B

Els de Santi Lara superen a la Barceloneta Futsal per 6-3

Cerdanyola Futbol Club va guanyar 6-3 al Barceloneta Futsal en el partit corresponent a la dotzena jornada de Segona Divisió B, el dissabte 3 de desembre al PEM Guiera. Els verds venien de guanyar a la pista de la Penya Esplugues per 3-5 i consolidar-se en el capdavant de la classificació.

Primera part: efectivitat màxima a pilota aturada

En la primera part, els visitants iniciaven el partit més endollats, era la Barceloneta qui colpejava primer en l'electrònic marcant el 0-1 mitjançant "Toti", exjugador verd. Posteriorment, els cerdanyolenc començaven a anar a més i van capgirar el marcador marcant tres gols gairebé consecutius gràcies a l'excel·lent efectivitat a pilota parada. El primer d'aquests encerts el feia Sergi Amores al minut 9 per empatar l'encontre amb una gran precisió en el tir. El segon va ser obra de Jan Torras al minut 12 desviant la pilota en l'últim moment. I el tercer tornava a ser un xut potent d'Amores que el porter barceloní va ser incapaç d'aturar. Amb el Cerdanyola anant clarament de menys a més, el matx se n'anava al descans amb un 3-1 favorable.

Segona part: saber patir i sentenciar

A la represa, mateix guió que en la primera meitat: els visitants van començar amb més intensitat i van tancar als verds a la seva àrea. Tot i això, el Cerdanyola assolia l'èxit defensiu i sabia patir quan el rival pressionava. Posteriorment, els àrbitres van aturar el partit per alguns comentaris a la graderia. L'encontre es va reprendre amb el quart gol dels vallesans, obra d'un dels màxims golejadors de l'equip, Héctor Albadalejo. En el tram final del matx, els blancs van transformar un penal tot i que els de Santi Lara van replicar de seguida amb el cinquè gol. Tot seguit, "Toti", jugador rival, va segellar la seva gran actuació amb el seu tercer gol. Tanmateix, el Cerdanyola va aprofitar un error de la Barceloneta amb el porter jugador per liquidar la victòria i posar el sisè gol definitiu.

El pròxim partit, els cerdanyolencs jugaran a domicili contra l'Escola Pia Sabadell, equip que es troba en la catorzena posició de la lliga, el pròxim diumenge 11 de desembre a les 13.30 h.