El Cerdanyola FC de futbol sala es fa fort al capdavant de Segona B

El Cerdanyola FC és líder del grup 3 de Segona B amb sis punts d'avantatge sobre el segon classificat

El Cerdanyola Futbol Club de futbol sala no cedeix la primera posició del grup 3 de la Segona Divisió B. L'equip dirigit per Santi Lara va golejar 4-11 a l'Escola Pia de Sabadell en la 13a jornada, el diumenge 11 de desembre, fent-se fort com a líder del seu grup amb 31 punts.

Els sis punts de diferència que separen el Cerdanyola FC del segon classificat, l'Hospitalet Bellesport, demostren el bon inici de temporada de l'equip cerdanyolenc. Els verds han guanyat deu dels tretze partits disputats fins ara, n'han empatat un i n'han perdut dos. De fet, aquesta superioritat podria fer-se més gran si el conjunt de Santi Lara supera els de l'Hospitalet en la 14a jornada, que es disputarà el dissabte 17 de desembre a les 18 h a la pista dels del Barcelonès.

Jan Torras i Héctor Albadalejo amb tres gols cadascú van ser els més golejadors del partit a la pista de l'Escola Pia. Van completar la pluja de gols Sergi Amores i Daniel Alonso amb dos encerts cadascú, i David amb un gol. El Cerdanyola FC és l'equip més golejador del grup 3 amb 67 gols a favor, i també és el menys golejat amb 35 en contra.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.