El Cerdanyola FC de futbol sala es reforma de cara a la temporada 2024/25

El club ja ha anunciat sis cares noves per la temporada que ve

El primer equip de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club està en procés de remodelació de cara a la temporada 2024/25. Després de les baixes anunciades, el club ha hagut d’apretar l’accelerador a les oficines i començar a tancar els fitxatges per l’any que ve.

 

Sis baixes anunciades

La primera baixa anunciada va ser la d'Héctor Albadalejo. Una baixa sensible, ja que es tracta del màxim golejador de l'equip les quatre últimes temporades. A Albadalejo l’han seguit Josep Puig, Isaac Boqué, Àlex Rocabayera, que va arribar l’estiu passat, i els porters Pol Carmona i Adri Hurtado.

 

Sis fitxatges per contrarestar

A l’apartat de fitxatges, aquest estiu ja han arribat al Guiera, José Novo i Guille Royo, procedents del Barceloneta; Jorge Pérez, que arriba arriba des de la Proseritat i Guille Sánchez torna al club cerdanyolenc després d’una etapa fora. La porteria es veurà reforçada per Javi Castaño, del Penya Esplugues, i Luis Sanguino, de l’AE Bellsport.

 

 

Renovacions

Pel que fa a les renovacions, ja s’han anunciat les de Sergi Amores, Jordi Sánchez, Daniel Alonso, David Busquets, Bernat Batllori i el capità Javi García, qui disputarà la seva desena temporada amb la semarreta verda. Qui també ja va anunciar la seva continuïtat al capdavant de l'equip, va ser el tècnic Santi Lara, que encetarà la quarta temporada a la banqueta cerdanyolenca. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.