El Cerdanyola FC de futbol sala fa història i jugarà la Final 4 de Copa Catalunya

El Cerdanyola FC disputarà la Final 4 de la Copa Catalunya de futbol sala per primera vegada després de guanyar 7-5 al CN Sabadell

L'equip de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club ha fet història classificant-se per a la Final 4 de la Copa Catalunya. L'equip dirigit per Santi Lara va superar 7-5 al Club Natació Sabadell als quarts de final i jugarà la semifinal davant el Futbol Club Barcelona, vigent campió d'Europa.

Partit lluitat al PEM Guiera

Aquesta serà la primera vegada que el club verd disputa la Final 4 de la competició catalana. El bitllet per a la semifinal el van aconseguir en un partit disputat al PEM Guiera, el dilluns 9 de maig, davant un pavelló ple i equipat amb l'equipació verda i elements per animar. L'afició va mobilitzar-se i l'equip va respondre remuntant diversos cops un marcador en contra.

El CN Sabadell va dominar la possessió en els primers compassos del partit, i va obrir el marcador al minut 7. El Cerdanyola FC va respondre tres minuts després amb un gol d'Hèctor Albadalejo, però els visitants es van tornar a posar per davant gràcies a un gol de Christian Rodríguez. El moviment al marcador i el ritme alt de partit donaven pistes del partit què es viuria després.

Amb el partit igualat i la graderia animant constantment, Sergi Amores va establir l'empat 2-2 i el CN Sabadell va haver de posar una marxa més per avançar-se de nou. En només tres minuts, Víctor Cecília va fer el 2-3, Dani Alonso va marcar el tercer del Cerdanyola FC i de nou Cecília va avançar els sabadellencs. Així, el descans va arribar amb el 3-4 al marcador.

El Cerdanyola Futbol club celebra un gol als quarts de final de la Copa Catalunya. FOTO: Mónica GM

Esperit de superació en la segona part

Amb la segona meitat van arribar els millors moments dels Cerdanyola. Àlex Aguilar va marcar un 4-4 que l'afició va celebrar com el que realment era: una injecció de confiança per mantenir-se vius a l'eliminatòria. Després del partit, l'entrenador verd-i-blanc, Santi Lara, valorava el caràcter de superació i lluita de l'equip: "En la mitja part al vestidor hem parlat i hem dit 'no tenim res a perdre i hem d'anar junts' i al final ha sortit cara a favor nostre". Lara també recordava com durant la temporada, l'equip havia hagut de superar males ratxes sense victòries en la lliga, que finalment han tancat en setena posició: "El partit demostra com és aquest equip".

Els cerdanyolencs van agafar embranzida i dos gols de Dani Alonso i Hèctor Albadalejo els van posar per davant 6-4. Ja en la recta final del partit, l'equip acaronava la classificació, però el CN Sabadell va retallar distància fent el 6-5. Davant un Sabadell a la desesperada, el Cerdanyola va saber defensar la victòria i va posar la cirereta amb un gol de David Busquets 'Bussi' davant la porteria rival buida.

Amb el xiulet final, la celebració va envair la pista del PEM Guiera amb jugadors del club i aficionats que s'abraçaven a l'equip que ha escrit una pàgina més de la història del club cerdanyolenc. Santi Lara va agrair el suport de l'afició i es va mostrar satisfet amb la feina feta i content per "haver fet història". El pròxim pas serà jugar la Final 4 de la Copa Catalunya davant el FC Barcelona. Està previst que la competició es jugui al mes de setembre.