El Cerdanyola FC de futbol sala rasca un punt a Guiera davant d'un rival dur

El primer equip de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club empata a 3 contra el Natació Sabadell en la 20a jornada

Després d'una bona ratxa de cinc victòries consecutives, el primer equip de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club va sumar un punt en l'encontre corresponent a la vintena jornada de Segona B Nacional. Els de Santi Lara van empatar a 3 dissabte 17 de febrer a Guiera contra el Natació Sabadell, equip que es troba desè classificat i al qual els verds tampoc van poder batre en la primera volta.

La primera part de l'encontre va estar molt igualada amb un Cerdanyola que no acabava de trobar el seu joc còmode i contundent. Però a la meitat del segon temps el marcador era molt favorable als locals, amb un 3-0 que semblava sentenciador. Finalment, els rivals van aconseguir remuntar fins al 3-3 en un encontre igualat al màxim.

El resultat situa als de Lara en la cinquena posició de lliga amb 35 punts i a cinc del quart classificat, el Picassent.