El Cerdanyola FC de futbol sala triomfa totalment en el seu 8è partit de lliga

El Cerdanyola FS ja acumula dues victòries seguides en aquesta temporada. El dissabte 2 de novembre els verd i blancs van guanyar els ETB Calvià

Després de venir d'una victòria que va acabar amb un 3-4 a Manresa, l'equip de Cerdanyola FC de futbol sala ha guanyat amb contundència contra l'ETB Calvià per 6 gols a 1 en el vuitè partit d'aquesta temporada. El partit s'ha celebrat el dissabte 2 de novembre al PEM Guiera de Cerdanyola del Vallès.

"Hem sortit a donar-ho tot al principi del partit. S'ha vist un Cerdanyola a casa amb ganes de guanyar", explica l'entrenador Pau Machado. Després de 8 minuts sense que cap dels dos equips anotés, els verds i blancs han inaugurat el marcador amb un gol de Pedro Serra, el màxim golejador de l'equip. Tan sols un minut després, Guille Sánchez ha marcat deixant un 2-0 a la meitat d'acabar la primera part.

El Cerdanyola no havia començat amb bon peu aquesta temporada, però en aquest partit, els cerdanyolencs tot d'una han començat a puntuar aviat deixant en gran desavantatge als seus rivals. El Cerdanyola s'apropava al 3-0 amb un xut de Javi Garcia al darrer minut de la primera part però que finalment acabava en una parada del porter de l'equip contrari.

Els verd i blancs encara han sortit amb més ganes a la segona part i, en un tres i no res, Toti i Dani Alonso han marcat i han deixat el marcador a 4-0 tan sols en el minut 23. El partit així, ha quedat encarrilat i el Calvià ja no sabia com encaminar-se a la victòria.

Els cerdanyolencs així i tot no semblaven relaxar-se, però, quan quedaven 11 minuts de partit, el jugador Pepe Alemany del Calvià ha aconseguit fer gol. El Cerdanyola ha reaccionat tot seguit deixant el marcador a 5-1 gràcies al gol de Toti, que en aquest partit ja havia golejat una vegada.

Els del Cerdanyola FS han intentat el 6-1 durant els darrers minuts de partit, però els rivals han sabut parar els xuts fins que David Ortega sí que ha sabut fer arribar el sisè gol, que ja deixava totalment derrotats als del Calvià.

El Cerdanyola ha jugat amb qualitat i ha sabut realitzar molt bones xutades. Pau Machado declara estar "molt content amb tota la plantilla, que està treballant molt bé la temporada". Aquestes dues victòries seguides faran que la setmana que ve el Cerdanyola jugui un derbi encara amb més confiança.