El Cerdanyola FC de futbol sala venç a un Barceloneta contundent (4-1)

El Cerdanyola Futbol Club de futbol sala suma tres punts més en la 25a jornada de Segona Divisió B Nacional davant del Futsal Barceloneta

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala s'ha imposat al Futsal Barceloneta per 4-1 en la 25a jornada de Segona Divisió B Nacional. Aquest resultat situa als de Santi Lara vuitens en la classificació de la lliga amb 40 punts, a 13 del líder, el Martorell Club Sala.

Primera part equilibrada

La trobada ha estat força igualada de principi a fi, malgrat el resultat final que situa al Cerdanyola en clara superioritat. La dinàmica de joc ha sigut intensa en tot moment, amb jugades llargues i diverses ocasions de gol per ambdues parts. Parlant en termes de possessió, el Barceloneta ha dominat més el terreny de joc, però els verd-i-blancs ho han sabut contrarestar amb una insuperable barrera defensiva.

Cap al final de la primera part, aquest domini s'ha equiparat i els locals han fet més provocat de perill, i la tensió s'ha multiplicat encara sense haver estrenat el marcador. A 3 minuts de la mitja part, Moha dels visitants ha estat a punt de transformar arran d'un control personal des de mig camp. Els locals han contrarestat amb la seva tàctica habitual de treure al porter, per tenir l'avantatge d'un jugador més. Fins que en el minut 19, el Cerdanyola ha fet un contraatac i el dorsal 3 ha pogut encarar-se al porter, driblar-lo i superar-lo rematant la pilota amb via lliure a la porteria.

El Cerdanyola és superior en atac

A la represa, el Barceloneta ha continuat dominant i provocant perill, que el Cerdanyola ha mantingut a ratlla en tot moment. S'han pogut veure intervencions de qualitat defensiva com la del dorsal 10 en el minut 22, que ha interceptat una passada de gol. Tot i que la possessió era majoritàriament dels visitants, els de Santi Lara han afinat més en els seus atacs. La qualitat dels verds ha tingut recompensa en el 25', quan el dorsal 3 ha iniciat un atac conjunt des de mig camp, s'ha ajudat del dorsal 10 que ha fet assistència a l'11 i aquest últim ha rematat i ha acabat definint el 2-0 en el refús del porter.

La dinàmica de partit ha continuat igual, amb un Cerdanyola jugant a contres i un Barceloneta insistent en l'atac. Després de diverses jugades de perill, el Barceloneta ha sumat en el marcador perquè el dorsal 8 ha fet gol en pròpia intentant refusar un xut. Però la resposta dels locals ha estat immediata perquè en la següent jugada el 5 ha conduit la pilota per la banda trobant un buit per poder-la creuar al 19 i definir el 3-1 a falta de 6 minuts pel final. El desenllaç de la trobada ha estat un Barceloneta a la desesperada ha jugat de 5 amb el porter jugador, deixant via lliure al 8 per xutar des de lluny i transformar el 4-1 en el minut 38.

Pròxima trobada

En la pròxima jornada, el Cerdanyola Futbol Club es veurà les cares amb l'Escola Pia Sabadell com a visitants. El partit es disputarà dissabte 26 de març a les 18 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.