El Cerdanyola FC de futsal es classifica a quarts de final de Copa Catalunya

El sènior del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala es va imposar per 2-1 al Futsal Mataró en la sisena eliminatòria

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala continua escalant posicions a Copa Catalunya després de fer caure l'Aliança Futsal Mataró el dilluns 11 d'abril al PEM Guiera, en la sisena fase d'eliminatòria (vuitens de final) de la lliga. Els de Santi Lara van disputar prop de dues hores de trobada intensa fins al final, que es va tancar amb un 2-1 molt batallat pels verd-i-blancs.

A més, el Cerdanyola afrontava el partit coix de bona part de la plantilla: Bussi, Javi García, Gabi, Bernat i Josep. Amb només dos canvis i enfrontant-se als líders de Segona Divisió B Nacional, l'equip va reforçar la defensa durant bona part de l'encontre per assegurar la seva classificació.

Un 2-1 suat fins al final

El Cerdanyola FC va començar el partit a contracorrent i obligat a reforçar la seva barrera defensiva. El Mataró dominava, però en el minut 9, Àlex Aguilar va estrenar l'electrònic arran d'un atac col·lectiu. La primera part es va mantenir amb un 1-0 favorable als locals, gràcies a qualitat defensiva de l'equip i a les accions individuals de Ricardinho. A la represa, el PEM Guiera va aclamar un Cerdanyola en plena forma que provocava continuades ocasions de gol. Però en el minut 32, Hèctor Albadalejo va ser expulsat amb la segona groga per fer caure el visitant Antonio Ortega dins l'àrea, i ell mateix va transformar el penal.

Amb l'1-1, els visitants van agafar forces recuperant el domini de joc, però el Cerdanyola va reaccionar ràpid i sense sortir del partit en cap moment. De fet, la insistència dels locals va obtenir recompensa en el minut 37, quan arran d'un inici de jugada del Cerdanyola, el porter-jugador Daniel Alonso va disparar un xut amb potència que va rebotar a l'escaire i va travessar la línia de gol. Els últims minuts de la trobada el Cerdanyola va concentrar tots els seus esforços en la defensa per mantenir el 2-1 de la victòria.

Partit de quarts de final

La pròxima eliminatòria es disputarà el diumenge 8 de maig davant del Natació Sabadell. Si el Cerdanyola superés aquesta setena fase (quarts de final), a la següent trobada s'enfrontaria al Barça, que juntament amb l'Industrias Santa Coloma, debuta a Copa Catalunya directament en semifinals per ser equips de Primera Divisió Nacional.