El Cerdanyola FC de futsal salva la derrota en un partit molt disputat (5-5)

El gol de l'empat ha arribat en l'últim segon de l'encontre corresponent a la 22a jornada contra el FS Canet

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala ha empatat a 5 davant del FS Canet en la 22a jornada de Segona Divisió B Nacional. Aquest punt els manté encara líders en la classifiació amb 45 punts però pendent d'un fil, perquè el segon classificat, l'Hospitalet Bellsport, acumula 42 punts i encara ha de jugar aquest diumenge. L'encontre d'aquest dissabte 4 de març, que s'ha allargat prop de dues hores i mitja, s'ha viscut amb molta intensitat a la graderia del PEM Guiera.

Un inici poc favorable

El Cerdanyola FC ha començat a contracorrent encaixant un gol d'Adri Donadeu (9) en el primer minut d'encontre. A partir d'aquí, el Canet ha dominat el joc trencant diversos atacs dels locals i neutralitzant les ocasions dels verd-i-blancs. Després de trobar-se amb un joc més còmode, en el minut 14, Bussi ha igualat el marcador amb un xut potent que ha entrat per l'escaire, però en la jugada següent Adri Bosc (22) ha recuperat l'avantatge pels visitants. Amb un 1-2 agredolç, el Cerdanyola ha augmentat la pressió i ha trobat diverses ocasions a càrrec de Daniel Alonso i a pilota aturada molt seguides, però sense arribar a definir.

Malgrat que el porter cerdanyolenc ha estat tranquil diversos minuts, en el 7' el Canet ha trobat porteria després d'un atac continu que els ha apujat la moral (1-3). El Cerdanyola no ha parat d'insistir amb intents com el d'Hèctor Albadalejo, que ha xutat amb paràbola deixant la porteria indefensa, però s'ha desviat per a dalt. En els últims cinc minuts de la primera part, els locals han lamentat diversos errors defensius i pèrdues de pilota que han facilitat la feina als rivals. El porter rival, Arnau Estrada, ha defensat amb excel·lència, però a més, en el 2' ha provocat l'1-4 rematant de porteria a porteria. Quan tot s'havia tenyit de negre pel Cerdanyola, en l'últim minut ha arribat el 2-4.

Premi per la insistència

Els locals han tornat a pista amb les piles carregades, dominant el joc i els minuts d'atac, tot i que sense provocar ocasions clares. En el minut 13, Amores ha rajat el gol centrant una pilota des de la banda que no ha trobat cap rematador. Però en la següent jugada, el mateix Amores sí ha transformat amb un xut que ha passat entre les cames del porter. Havent assolit el 3-4, els locals han multiplicat les possibilitats d'empatar, fent una forta pressió, amb passades ràpides i continuades rematades, però que no han trobat porteria. Fins i tot han tingut un doble penal a favor amb la sisena falta del Canet, però el xut de Bussi s'ha estavellat en les mans d'Estrada.

La dinàmica ha continuat igual, amb un Cerdanyola fort en atac, però ineficaç en la definició, fins que l'equip ha decidit jugar de cinc en el 4'. Aquesta estratègia se'ls ha girat en contra perquè només marxar el porter verd-i-blanc, els rivals han pogut trencar l'atac i dirigir la pilota a la porteria buida. Amb dos gols en contra i quan faltaven dos minuts de partit, el Cerdanyola ha aconseguit l'impensable: els gols que no havia trobat fins ara han arribat al final, inclús l'últim, quan faltaven vint segons de partit (5-5).