El Cerdanyola FC goleja l'Europa a Fontetes (4-1)

El primer equip del Cerdanyola FC es manté tercer a la classificació en la la 5a jornada de la lliga 2aRFEF

El primer equip del Cerdanyola FC ha guanyat a Fontetes davant del CE Europa per 4-1, sumant així la tercera victòria a casa. Aquesta cinquena jornada de la categoria Segona B-Segona RFEF s'ha disputat diumenge 3 d'octubre a les 18 h. Amb aquesta victòria davant d'un dels equips que va ser líder al playoff d'ascens a la categoria, els verds es posicionen tercers a la classificació.

Tercera victòria a Fontetes

El Cerdanyola ha dominat rotundament el duel amb els gols de Dani Martí, Elhadji, Servetti i Aschalew. El primer tram els verds han estat al màxim d'intensitat provocant arribades perilloses de Sergio, Serramitja i d'Elhadji. Fins que la pressió dels vallesans ha obert el marcador al 25' en una jugada a l’interior de l’àrea, amb el xut de Dani Martí col·locat des de l’interior de l’àrea. Aprofitant l'embranzida, Elhadji ha rematat una centrada de Servetti en el 30', aconseguint el 2-0. I 5 minuts després, ha estat el mateix Servetti qui ha sumat el tercer gol al marcador resolent un mà a mà davant del porter contrari.

La represa s’ha iniciat amb menys ritme i sense arribades de perill en cap porteria fins al 55′, quan el Cerdanyola ha disposat d’una doble ocasió: un xut potent de Serramitja rebutjat i una rematada de Dani Martí massa creuada. Però en aquests minuts sense dominador clar, Àlex Cano ha retallat la diferència en l’electrònic amb un xut des de l’interior de l’àrea. Tot i el gol, els verds han seguit concentrats i Aschalew ha sumat el quart gol amb una canonada des de fora de l’àrea que ha tancat la golejada.

Pròxima trobada a Mallorca

Aquest resultat situa al Cerdanyola FC en 3a posició a la classificació. El pròxim partit es disputarà a Mallorca contra el CD Andratx el 10 doctubre a les 12 h.