El Cerdanyola FC s'imposa a un rival directe per la permanència a 2a RFEF

Els verds van superar a la UD Socuéllamos a Fontetes per 2 a 0

El Cerdanyola FC es va imposar per 2 a 0 a la UD Yugo Socuéllamos de Ciudad Real, rival directe per la permanència a 2a RFEF. Amb aquest resultat els d'Oliver Ballabriga queden a un sol punt de les posicions de permanència.

1a part: Domini sense premi

El partit començava amb els locals portant la iniciativa, la primera ocasió no arribaria fins al minut 21 quan Nils Puchades feia una rematada que aturava el porter rival. Posteriorment, el domini verd continuava i al minut 37 els vallesans disposaven d'una doble ocasió, amb un xut de Max Marcet que va tapar la defensa visitant i una rematada del davanter Dani Ruiz que marxava per sobre de la porteria. Finalitzava la primera part sense que el Cerdanyola tingués el premi del gol mentre que els manxecs tenien alguna aproximació.

2a part: Mateixa tònica i efectivitat verda

A la represa, continuava la mateixa tònica, amb el Cerdanyola disposant de més ocasions. Tanmateix, aquesta vegada, van aprofitar la primera ocasió clara de la segona meitat al minut 55, quan Bruno Lorente, lateral dret verd, va engaltar amb encert una pilota dintre de l'àrea que trencava l'empat inicial (1-0). A partir d'aquest gol, els manxecs van fer un pas endavant i van gaudir d'una ocasió, però el defensa verd Marc Vicente va desviar providencialment el tir. En l'última mitja hora d'encontre, els locals van moure la banqueta diversos canvis. Més tard, una d'aquestes substitucions marcaria el segon gol, ja que Oscar González "Gonpi" al minut 78 va realitzar una rematada de cap excel·lent allunyada dels dominis del porter visitant. Finalment, el Cerdanyola va administrar l'avantatge i no va patir en els darrers compassos del matx.

Pròxim partit

Amb aquest triomf, els d'Oliver Ballabriga aconsegueixen la segona victòria consecutiva i es col·loquen a només un punt de les posicions de permanència. En el pròxim partit, els verds tornaran a jugar contra un altre equip manxec, aquest cop visitant el camp del CD Guadalajara el diumenge 5 de febrer a les 12 h.