El Cerdanyola FC-Martorell de futbol sala ha requerit assistència d’ambulància i policia

El partit s’ha saldat amb un resultat de 5-6 en contra i amb més de vuit cotxes de Policia Local i Mossos a la porta del PEM Guiera

La trobada entre el Cerdanyola FC i el Martorell Club Sala a la segona jornada de competició de dissabte 25 ha tingut golejada i picabaralla final. La intensitat dels cerdanyolencs al joc no ha decaigut en cap moment des de la xiulada inicial, però finalment l’equip visitant s’ha endut els tres punts amb un resultat de 5-6, no sense incidents. Quan faltaven dos minuts pel final, ha tingut lloc una baralla a cops al mig de la pista entre jugadors i graderia, que ha provocat l’arribada de la policia i d’una ambulància al PEM Guiera.

Primera part: vent a favor

La trobada ha començat amb un domini equiparat entre local i visitant, però les abundants aturades del porter rival, sobretot amb el cap, no han posat les coses fàcils al Sarda i han mantingut el joc en tensió al llarg de la primera part. Ha estat clau una aturada del rival al minut 12, en què Ricardinho ha xutat una falta perillosa que el porter ha sabut aturar. Poc després ha arribat el primer gol del Martorell de remat des del segon pal un inici de joc de córner. La revenja del Sarda ha arribat just després, al minut 13, amb un xut pel travesser de Bussi.

Amb el partit en alta tensió per l’1 a 1, quan faltaven 7 minuts per la mitja part el Martorell ja havia acumulat cinc faltes i el seu primer i segon entrenador havien estat sancionats amb targeta groga. És per això que Bussi ha aconseguit marcar el 2-1 amb un xut des de la línia de doble penal, al minut 14. Només un minut després, Sergi Amores ha aprofitat una jugada de contraatac per pujar el tercer gol al marcador del Sarda. Els verd-i-blancs han pogut mantenir aquest resultat fins als últims 10 segons, quan Oussama del Martorell ha provocat el 3-2.

Segona part: remuntada rival

A la represa, el Martorell ha sabut jugar amb el partit en contra. Als minuts 23 i 26, els dorsals 5 i 11 respectivament han sumat dos punts a l’equip visitant aconseguint la remuntada per 3-4. Seguint amb una bona ratxa de jugades a favor, Oussama ha donat més avantatge al Martorell aconseguint marcar el 3-5. Uns bons minuts pels golejadors que han entonat amb aturades brillants del porter rival.

A partir del minut 31, el Cerdanyola ha canviat d’estratègia i ha començat a jugar de cinc amb porter-jugador. Justament en els dos següents minuts, una jugada combinada del dorsal 14 i 9 ha provocat el 4-5, que ha estat seguit per l’empat a 5 després d’un xut de Bussi des del doble penal que ha entrat pel travesser. A partir d’aquest moment el Cerdanyola ha seguit dominant i atacant. Bussi ha tingut ocasió de desempatar des del doble penal, però el Martorell se li ha avançat en el minut 37 amb el gol de Ramón Sánchez.

Amb un 5-6 en contra de resultat, el Sarda ha quedat a la 13a posició de la classificació, encara amb 0 punts. La pròxima trobada serà dissabte 2 d’octubre a les 20.30 h contra el Natació Sabadell A a casa seva.

Final amb policia i ambulància incloses

En el desenllaç de la trobada, un dels jugadors visitants ha xutat una pilota que ha anat a parar a la graderia del Sarda, i arran d’això ha començat la picabaralla. Jugadors i graderia d’ambdós equips han format un rotlle a pista que ha obligat a l’àrbitre ha aturat el partit durant 20 minuts. En aquest període de temps, mentre a Guiera regnava el desconcert, han arribat almenys vuit cotxes de Policia Local i Mossos d’Esquadra que havien estat alertats. Deu agents aproximadament han entrat al pavelló per controlar la situació, i una ambulància s’ha presentat també per atendre a almenys un ferit que tenia una bretxa al cap.

Moment de la baralla a Guiera, entre crits d'espant del públic i peticions de trucar la policia. FOTO: Cedida

Finalment tot s’ha aclarit i ningú ha quedat ferit de gravetat. El partit s’ha reprès quan faltaven dos minuts, però no hi ha hagut cap més canvi al marcador.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.