El Cerdanyola FC passa a la tercera ronda de la Copa després d'un partit d'infart

Els de Santi Lara han derrotat al Manresa en un matx que ha tingut de tot: tensió, pròrroga i penals

El Cerdanyola ha eliminat al Manresa a la segona ronda de la Copa del Rei de futbol sala en un partit que ha requerit del llançament de penals per a desempatar un partit que ha acabat amb empat (4-4) després de la pròrroga.

Tots dos equips han començat amb un ritme molt elevat a l'inici del partit, però han sigut els verds els qui s'han avançat en el marcador amb un gol matiner d'Albadalejo en el minut 3 de partit.

Els manresans, que han anat durant tot el partit a remolc del Cerdanyola, no han deixat mai que els de Santi Lara s'escapessin en el marcador. En el minut 12, després d'una gran jugada individual, Ambros feia l'empat pels visitants.

Però un minut després els vallesans tornaven a avançar-se en una jugada de córner que acabava amb el gol de Busquets (2-1). Just abans del descans, Lavado posava les taules al marcador, aprofitant que el porter del Cerdanyola, Pol Carmona, es trobava en posicions ofensives.

Amb l'empar a 2 arrencava la segona meitat i només començar, l'àrbitre expulsava a Daniel Alonso per una picabaralla amb la banqueta rival. La superioritat numèrica no la va aprofitar el Manresa, que va veure, en canvi, com arribava el tercer dels locals. Un altre cop Albadalejo posava per davant al Cerdanyola en el minut 29. Quatre minuts després, Lozano empatava el partit per arribar al final del temps reglamentari amb un 3 a 3.

A la pròrroga, el partit va seguir amb l'emoció i la tensió que s'havia viscut en els 40 minuts anteriors. Un alre cop, Albadalejo marcava el seu tercer gol per a posar el Cerdanyola per damunt a l'electrònic; i quan tot semblava sentenciat, Aaron empatava amb el temps pràcticament esgotat.

En els llançaments de penal dues errades visitants i només una pels locals, van fer que el Cerdanyola s'hagi classificat per la tercera ronda de la Copa del Rei i, ja de pas, treure's l'espina de l'any passat, en què els vallesans van ser eliminats pels del Bages al play-off d'ascens a Segona A.