El Cerdanyola FC suma contra els castellonins CD FS Segorbe

El primer equip del Cerdanyola FC de futbol sala acumula 5 jornades sense perdre després de vèncer al CD FS Segorbe per 3-2

El Cerdanyola Futbol Club ha derrotat per 3-2 a l'equip de Castelló CD FS Segorbe en la setena jornada de la lliga Segona Divisió B Grup 3, disputada aquest 30 d'octubre al PEM Guiera. Els de Santi Lara aconsegueixen així acumular cinc jornades sense derrotes i sumar quatre victòries i un empat des que van caure davant del Martorell

Primera part

Els verd-i-blancs s'han imposat en una trobada molt batallada per part de tots dos equips des de l'inici fins al final, que s'ha allargat fins a dues hores. El Cerdanyola ha iniciat el partit dominant la possessió i provocant ocasions de gol en pràcticament cada contra. Però finalment ha començat transformant l'equip visitant en el 5' amb un xut enviat a l'escaire del peu del dorsal 11. El Cerdanyola ha aconseguit la rèplica al 10' arran d'un xut potent des del primer pal per part del dorsal 7. El dorsal 10 del Sarda ha aprofitat aquesta bona ratxa per sumar el 2-1 en l'11' amb un gol net i directe a l'escaire. El Cerdanyola ha anat al descans podent comptar moltes oportunitats de definir.

Segona part

A la represa, el Sarda ha sortit buscant el tercer però s'ha trobat amb un Segorbe amb les piles recarregades, donant el 100% i tapant els forats en defensa. El domini s'ha equiparat en aquesta segona part, amb xuts al pal i ocasions amb fins a tres refusos rematats. El pols finalment l'han guanyat els castellonins, que han provocat la rèplica 2-2 en el 28'

Però el Cerdanyola ha vist recompensa després de molts xuts a porteria sense definir, en el 29' quan el dorsal 9 ha rebut un inici de jugada des del córner i ha rematat.  A partir del 3-2, el Cerdanyola ha hagut d'aguantar reforçant la defensa en uns últims minuts molt aturats. En aquesta segona part, una jugada polèmica ha derivat en la sanció amb targeta groga de Santi Lara per protestar.

Pròxima trobada

Amb aquesta victòria, el Cerdanyola FC es manté sisè en la classificació amb 13 punts. En el partit de vuitena jornada, els verd-i-blancs viatgen a Santa Coloma per trobar-se amb l'Industrias Santa Coloma B dissabte 6 de novembre a les 18 h

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.