El Cerdanyola Futbol Club ascendeix a 2a RFEF

El Cerdanyola FC guanya 3-1 contra l'UE Sant Andreu a Les Fontetes

El Cerdanyola Futbol Club segueix fent història aquesta temporada després de guanyar 3-1 contra l'UE Sant Andreu i ascendir a Segona RFEF.

Els verds-i-blanc han aconseguit marcar al minut 36 de la primera meitat. Ha estat un gol d'1-0 de penal de Pitu Plazuelo el que ha permès que els cerdanyolencs marxessin al descans per davant al marcador.

A la segona meitat, l’UE Sant Andreu ha establert l’empat 1-1 també gràcies a un penal al minut 82. El temps reglamentari s’ha exhaurit amb l’empat 1-1 al marcador. Tot i que l’empat servia al Cerdanyola FC per certificar l’ascens, per reglament ha estat necessari jugar la pròrroga.

Al minut 105, Aliaga ha marcat el 2-1 i a 9 minuts pel final, Hamza ha sentenciat fent el 3-1 que val l’ascens a 2a RFEF