El Cerdanyola Futbol Club cau davant el líder de 2a RFEF

El Cerdanyola FC viatjarà a l'illa de La Palma per disputar la pròxima jornada

El Cerdanyola Futbol Club de Segona RFEF va caure 0-2 a Fontetes en la 14a jornada, disputada l'11 de desembre davant l'UD Melilla. Després de la derrota davant el líder del grup 5, els cerdanyolencs es troben en posicions de descens amb 13 punts.

El partit conta l'UD Melilla es va jugar a Les Fontetes. La primera part es va viure amb igualtat i poques ocasions i es va arribar al descans amb l'empat a zero. Max Marcet va ser el jugador del Cerdanyola FC que més perill va crear davant la porteria dels de Melilla, però finalment els visitants van obrir el marcador al minut 76 amb un gol de José Antonio González. L'entrenador dels verds, Oliver Ballabriga, va buscar la reacció donant entrada a M. Chabboura i Dani Ruiz, però Dani Garcia va sentenciar la victòria de l'UD Melilla al minut 86.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC acumula tres jornades sense puntuar i se situa en la 16a posició, dins els esglaons de descens. Tot i això, les posicions de la part baixa de la classificació es torben ajustades i els de Ballabriga tenen la permanència a 4 punts. Per jugar el pròxim partit (17 de desembre), els cerdanyolencs hauran de viatjar fins a les Illes Canàries, concretament a l'illa de La Palma, per enfrontar-se al CD Atlético Paso.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.