El Cerdanyola Futbol Club completa el nou planter del primer equip del futsal

El club ha confirmat 10 renovacions i 4 fitxatges per la temporada 2022-2023

El Cerdanyola Futbol Club de futbol sala ja prepara el nou primer equip per la temporada 2022-23. L’entitat ha confirmat 10 renovacions i 4 fitxatges que vestiran el verd a Segona Divisió B Nacional, i que lluitaran pel títol de Copa Catalunya entre el 2 i el 4 de setembre a la Final Four davant del Barça

10 renovacions 

Renova un any més el pivot Héctor Albadalejo, el màxim golejador de la temporada, a més de l’ala Sergi Amores i el tanca David Busquets, ‘Bussi’. També continua el pivot Dani Alonso, que vesteix el verd des de benjamins, a més dels ales Ricardo Ferreira, ‘Ricardinho’, Álex López i Josep Puig. Seguiran una temporada més l’ala-pivot Gabi Alijarte i l’ala-tanca Javi García. La porteria la continuarà protegint Adrián Hurtado.

4 fitxatges

Pel que fa a les incorporacions, el club rebrà els porters Pol Carmona del Barceloneta i Ramón Morales del Montornés, que té experiència en Segona B en equips com Ripollet, Union i Indústrias Santa Coloma. També s'incorpora l’ala-pivot Jan Torras del Montsant de Tercera Divisió Nacional, on ha definit 39 gols. Finalment, l’ala Carlos Corvo de l’Athletic Vilatorrada, és presentat pel club com "un jugador de molta experiència i qualitat en equips de Primera i Segona Divisió com l'Industrias o el Saragossa".  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.