El Cerdanyola Futbol Club continua la ratxa d'empats a Fontetes (0-0)

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club rescata un punt davant del SD Tarazona en el quart partit consecutiu amb empat a casa

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club va sumar un punt el diumenge 13 de març davant del SD Tarazona, en el partit de la 25a jornada de Segona B-Segona RFEF. Aquest resultat situa als de Toni Carrillo en la desena posició de la classificació, amb 33 punts i a 11 de diferència del líder, l'Espanyol B

Vàries ocasions, cap gol

El resultat d'empat a 0 no és fidel a la intensitat que es va viure en la trobada. El capità dels verds, Dani Martí, ja va buscar el gol en el 2' rematant per sobre del travesser arran d'una passada d'Elhadji. Els aragonesos van respondre l'ofensiva amb una rematada des de l'interior de l'àrea que es va desviar. Pitu també va provar amb un xut llunyà, i més tard Dani Martí va colpejar amb el cap, ambdós intents bloquejats pel porter Mena

A la represa, el Cerdanyola va intensificar l'atac destacant dues ocasions de Juan Carlos que va rematar fregant el pal i des de l'àrea, sense trobar porteria en cap de les dues. Més tard, Daní Martí va tornar a provar amb el cap i Pinto va xutar amb rosca després d'una driblada, però cap dels dos va transformar. Per la seva banda, el Tarazona no va arribar amb claredat a porteria. En els últims minuts el Cerdanyola va continuar provant i provocant força perill, però finalment el marcador es va quedar intacte

Pròxima trobada

Amb aquest 0-0, el Cerdanyola acumula quatre partits seguits a Fontetes que han terminat en empat. En la jornada 26 els de Toni Carrillo es veuran les cares amb un dels líders de la classificació, el Terol, i l'equip viatjarà a l'Aragó. El partit està programat pel diumenge 20 de març a les 12 h.