El Cerdanyola Futbol Club ensopega en el primer partit de l'any

El Cerdanyola FC perd contra el CF Villanovense en la 16a jornada de Segona RFEF

El Cerdanyola Futbol Club va perdre 0-1 en el primer partit del 2023 davant el CF Villanovense al Camp Municipal de Fontetes. La derrota en aquesta 16a jornada de Segona RFEF deixa als verd-i-blancs en la penúltima posició (17è) de la classificació i empatant a 14 punts amb el 15è i 16è.

El partit es va disputar el diumenge 8 de gener amb igualtat entre ambdós equips durant els primers compassos del joc. Cap dels dos equips va definir les seves ocasions durant la primera meitat i van marxar al descans amb l'empat a zero. Generant més oportunitats en la segona part, el Cerdanyola FC va veure com, al minut 72, Dan Ojog feia el gol de la victòria per al CF Villanovense d'Extremadura.

Al partit del dia 8 encara no van debutar els dos fitxatges que el Cerdanyola FC ha fet aquest hivern. Per una banda, ha fitxat Bora Barry, migcentre de 23 anys procedent del CF La Nucía. També incorporen com a cedit de l'UE Cornellà el davanter de 19 anys Marcos Gorriti.

En aquests moments, el conjunt cerdanyolenc necessita més de quatre punts per sortir de la zona de descens. Dels 18 equips que formen el Grup 5, cinc baixaran directament de categoria a final de temporada. El pròxim partit el jugaran al camp del CP Cacereño SAD, a Extremadura, el 15 de gener a les 12 h.