El Cerdanyola Futbol Club de futsal s'enfronta al Mataró en el retorn a Segona B

La primera jornada de Segona Divisió B Nacional es jugarà a Mataró el dissabte 17 de setembre a les 16 h

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala enceta una nova temporada a Segona Divisió B Nacional aquest dissabte a les 16 h, al pavelló del Futsal Mataró CE. Ho fa després de tancar una pretemporada en gran disputant la Final 4 de Copa Catalunya contra el Futbol Club Barcelona

Més info: Derrota celebrada del Cerdanyola Futbol Club de futsal davant del Barça

La lliga que comencen els de Santi Lara es compon de 30 jornades a dues voltes que finalitzarà el 6 de maig. Un llarg camí en el Grup 3 de la lliga on els verd-i-blancs es trobaran amb el Palma, el Penya Esplugues, el Natació Sabadell, l'Eivissa, el Mataró, l'Elche-Bonavista, l'Escola Pia Sabadell, el Canet, el Manresa, el Picassent, el Barceloneta, l'Hospitalet, el Ripollet, l'Indústrias Santa Coloma i el Nueva Elda. 

Any de "mirar més amunt"

Les expectatives d'aquesta temporada són altes per a Santi Lara, tècnic del primer equip per segon any consecutiu: "L'any passat vam estar a punt d'aconseguir la millor classificació de la història del club, la vam igualar, i enguany hem de mirar més amunt. Tenim equip per a fer-ho i ens estem preparant".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.