El Cerdanyola Futbol Club perd la categoria Segona B-Segona RRFEF

El Cerdanyola FC ha perdut l’última oportunitat de permanència després de la derrota al play-out d'Alacant

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club tanca la seva primera temporada en Segona B-Segona RFEF quedant en la fase descens. L’equip ha caigut en el play-out d’aquest diumenge 22 de maig a Alacant davant del Gimnastica Segoviana per 1-3, perdent així la categoria.

El primer gol ha estat en el minut 37 a càrrec de Rafa Llorente. El Cerdanyola ha igualat en el minut 52 amb un gol d’Elhadji. En el minut 75 ha encertat Manu dels segovians i finalment Szymanowski ha definit l’1-3 de la victòria en el temps d’afegit.

El Cerdanyola FC tanca així una temporada diferent en la categoria més alta a què ha arribat l’equip. Ha acabat en la posició 13 de Segona B-Segona RFEF amb 42 punts, 11 victòries, 9 empats i 14 derrotes.