El Cerdanyola Futbol Club presenta la temporada amb un miler d'esportistes

El Cerdanyola FC ha començat la temporada 22-23 amb 66 equips i 950 esportistes

El Cerdanyola Futbol Club ha arrencat la temporada amb 950 esportistes i 66 equips. El club cerdanyolenc va presentar els seus equips l'1 de novembre en un acte al Camp Municipal de La Bòbila.

Jugadors, jugadores, equips tècnics i famílies es van aplegar sobre la gespa de La Bòbila per celebrar l'inici de la temporada del Cerdanyola FC. Fa setmanes que van començar les competicions, però el club ha presentat ara tots els seus equips. En total, 66 formacions i 950 esportistes de diferents categories.

En l'acte de presentació, el club va donar veu a esportistes que han crescut de la mà del club des de la base. La jugadora del primer equip femení, Clàudia Lázaro, i l'entrenador Lucas Gonzalo van repassar la seva trajectòria al club, començant a la base i convertint-se en entrenadors. També van agrair la tasca dels entrenadors, esportistes, famílies i directius que formen el club.

També van agafar el micròfon dues jugadores veteranes que van formar part dels primers equips femenins de futbol a la ciutat durant els anys noranta. Elisabeth González i Ruth Rivera han destacat que "el futbol no és només un esport, és una manera de viure i és educació i valors". També hi van intervenir l'alcalde Carlos Cordón, el regidor d'Esports Oscar Pons i el president de l'entitat, Felipe López

Moment de la presentació del Cerdanyola Futbol Club. FOTO: Facebook Carlos Cordon

Moment de la presentació del Cerdanyola Futbol Club. FOTO: Facebook Carlos Cordon

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.