El Cerdanyola Futbol Club suma en la primera jornada de Segona RFEF (1-1)

Els d'Oliver Ballabriga empaten en un partit contra el Torrent CF molt combatut

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club ha sumat un punt en la primera jornada de Segona RFEF, disputada aquest diumenge 3 de setembre contra l'equip valencià Torrent Club de Futbol

1a part decisiva

Els primers minuts de l'encontre han estat decisius pel resultat final. Només començar, en el 4', un error defensiu en la porteria verd-i-blanca ha terminat en gol dels visitants. Tanmateix, un minut després Boris Garrós ho ha solucionat definint l'1-1 amb una volea des de fora de l'àrea.

El Cerdanyola FC en la primera jornada de 2a RFEF. FOTO: Nora MO

A partir d'aquí, les ocasions de perill s'han servit a ambdues bandes. La combinació Garrós amb Max Marcet ha destacat en diversos moments, si més no, el porter verd-i-blanc Álex Sánchez també ha hagut d'intervenir amb aturades complicades. A més, els valencians han ocasionat molt de perill en pilota aturada. Abans de la mitja part, Roger Escoruela i Marcet han estat amonestats amb targeta groga.

2a part sense definició

A la represa, la dinàmica d'un encontre batallat i difícil de desencallar en el marcador s'ha mantingut. Ambdós conjunts han realitzat canvis en la banqueta: Ballabriga ha optat per substituir a Richie per Jordi Aláez i a Marc Manchón per Adrián Barquero. Els últims minuts han sigut d'alta tensió, fins al punt que l'àrbitre ha decidit afegir vuit minuts. Precisament, quan l'últim minut s'esgotava, l'equip visitant a estat a punt de signar la victòria en una ocasió de diverses rematades que Sánchez ha pogut salvar amb dificultats.