El Cerdanyola de futbol sala certifica la classificació pel play-off a Segona A

Amb la victòria per 8 a 3 i la derrota del Natació Sabadell, els verds lluitaran per fer història

El Cerdanyola FC de futbol sala ha guanyat el partit d'aquest diumenge 23 d'abril per 8 a 3 a l'Escola Pia Sabadell i amb la derrota del Natació Sabadell s'ha assegurat la seva presència al play-off d'ascens a Segona A.

Els verds van tenir un partit còmode davant d'un dels rivals de la part baixa de la classificació. En la primera part els locals s'avançaven amb dos gols seguits al minut 14 i el 16, per arribar a la mitja part amb el resultat de 2 a 0.

En la segona meitat, els visitants retallaven distàncies amb un gol al minut 25, però cinc minuts més tard, dos gols més del Cerdanyola tornava a posar la tranquil·litat al marcador amb el 4 a 1.

Al minut 34 l'Escola Pia Sabadell tornava a escurçar la diferència a dos gols, però al final del partit quatre gols més dels cerdanyolencs per només un dels sabadellencs, deixava el marcador amb una clara victòria per 8 a 3 a favor del Cerdanyola.

Amb la derrota del Natació Sabadell per a 2 a 3 davant del Canet, el Cerdanyola s'assegura matemàticament el play-off per pujar a la categoria de plata del futbol sala espanyol. Ara mateix els verds són segons classificats amb 52 punts, set més que el Natació Sabadell, que a la cinquena posició serien el primer equip a quedar-se fora de la lluita per l'ascens.