El Cerdanyola de futbol sala deixa l'eliminatòria encarrilada

Els de Santi Lara van derrotar per 5 a 1 al Manresa en el partit d'anada a Guiera

El Cerdanyola s'ha imposat al Manresa per 5 a 1 en el partit d'anada de la primera eliminatòria del Play off d'ascens a Segona A. D'aquesta manera els homes de Santi Lara han deixat molt encarada la tornada, que es disputarà la setmana que ve a la pista del conjunt del Bages.

El primer gol dels locals va arribar d'una rematada sense oposició que Ricardinho enviava al fons de la xarxa. Però abans d'acabar la primera meitat, un gol d'Asis empatava un partit que dominava el Cerdanyola, tot i que els manresans també creaven perill.

A la segona meitat, el Cerdanyola ha materialitzat les bones sensacions de la primera i ha quallat vint minuts d'autèntic espectacle. Una acció per banda dreta amb un xut finalitzat per Busquets ha suposat el segon gol local; i el tercer ha arribat amb un tret exterior de Rati davant la poca intensitat i la passivitat del Manresa.

Just a la següent jugada Josep feia el 4 a 1; i a un minut pel final, amb el Manresa jugant amb porter-jugador, Pol Carmona sentenciava amb el cinquè gol dels vallesans.

D'aquesta manera, el Cerdanyola encarrila l'eliminatòria amb un resultat favorable de quatre gols de diferència. La tornada serà la setmana que ve a la pista del Manresa.